Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
darbs un pārdomas
nez kā direktors varētu nomotivēt grāmatvedi, kas ieniedz atlūgumu, bet vietā nav atrasts jauns?
kāpēc citus mierīgi var atlaist, bet grāmatvedim būtu jājūtas vainīgam, vai ar pienākuma apziņu un jāgaida kad tiks atrasts aizvietojums?
Ответы (15)
Для того в законе и дается срок 1 месяц. Вполне достаточное время, что бы найти замену.
Замену должен искать руководитель, а не работник. Независимо от должности.
Varbūt direktoram vajadzētu vairāk sadarboties ar grāmatvedi savu un pareizi novērtēt viņa darbu.Pareiziraksta Tildes Jumis "Mīliet savu grāmatvedi"
Ludmila_st_ а чего это Вы народ разгоняете?:-O
...bet pats grāmatvedis tā īsti grib iet prom vai kaut ko grib izspiest no tā direktora , es tā īsti nesapratu...nu ja grib iet prom, tad nostrādā 1 mēnesi un - ata !
ti- es iesniedzu atlūgumu, bet tā kā cilvēks nav atrasts, tiek mēģināts apelēt- vajag to un šito pabeigt.
Grāmatvedis ir arī vienkāršs darba ņēmējs,nu itkā visus tekošos ik mēneša darbus ir jāizdara līdz aiziešanas datumam. Kas veiks darbu tālāk - domā uzņēmuma vadītājs.

Я думала у Вы начальник.Прошу пардону!:-D

tur kur es priekšnieks pati arī darbinieks, kaut kā sadzīvojam:)
A kā to saprast vienā cilvēkā divas personības - priekšnieks un darbinieks (grāmatvedis), un tagad viens grib aiziet...Раздвоение личности
Mior, lasiet uzmanīgi.:-D
Ludmila_st_
ziņojumu: 784 19.12.2007 22:10
TUR kur es priekšnieks pati arī darbinieks, kaut kā sadzīvojam
P.S. Izcēlums mans.
Ja jau grāmatvedis grib iet prom, tad -
- vai nu alga par maz un darba par daudz!
- vai darba par daudz un alga par maz.
У меня был такой случай. Закончила свою часть работы составила акт сдачи, который директор подписал, и все. Правда фирма была маленькая, приезжала 2 раза в месяц за документами.
Закрыть
Краткое описание нарушения