Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Līgums starp trīs pusēm К списку тем

Līgums starp trīs pusēm
Labvakar!

Lūdzu, palīdziet. Centīšos sakarīgi iestāstīt.

Ir divi saistīti uzņēmumi A un B. Abi nodarbojas ar vienu un to pašu (ēdināšanas pakalpojumiem). Tagad uzņēmums B tiek pārdots, un B klientus apkalpos uzņēmums A. Taču viens no B klientiem, kas ir valsts iestāde, grib kaut kādu līgumu starp trīs pusēm (ķipa tādu, ka A pārņem B darbību un apkalpo šo valsts iestādi). Sakiet, lūdzu, kas tas varētu būt par līgumu? Varbūt kādam ir paraugs? Paldies!
Mushmire
Mushmire 26.12.2007 20:39
220 сообщений на сайте

Ответы (13)

http://www.likumi.lv/doc.php?id=90220

PIEKTĀ APAKŠNODAĻA

Pārjaunojums

1867. Katru saistību tiesību var atcelt, pārvēršot to jaunā, ar dalībnieku sevišķu līgumu, ko sauc par pārjaunojumu....
Tatjana77
Tatjana77 26.12.2007 20:49
7478 сообщений на сайте
Я думаю, это никакой не трехсторонний договор. Просто один договор расторгнут ( В), а другой заключен (А).
Martinas
Martinas 26.12.2007 22:03
38532 сообщения на сайте
Taču viens no B klientiem, kas ir valsts iestāde, grib kaut kādu līgumu starp trīs pusēm (ķipa tādu, ka A pārņem B darbību un apkalpo šo valsts iestādi).

------

Nu Jums taču ir skaidrs, ka valsts iestāde vēlas saglabāt visus nodrošinājumus, ko paredz iepriekšējais līgums. Ja pakalpojuma snierdzēji ir saistītas personas, kāpēc gan šādu līgumu nenoformēt?

Ja nespējat to paši, tad izmantojiet jurista palīdzību, kas tik un tā būs jums nepieciešama pie uzņ. pārdošanas.
Liepupe
Liepupe 27.12.2007 02:13
нет сообщений на сайте
Nu mēs jau gribam slēgt, tikai gribam zināt, kas tas par līgumu. Paldies par informāciju.

Bet vai nevienam nav šī līguma paraudziņš?
Mushmire
Mushmire 27.12.2007 08:59
220 сообщений на сайте
Nu parasti jau līgumus sastāda juristi, jo ko gan grāmatvedis bez juridiskās izglītības var zināt
Larao
Larao 27.12.2007 09:05
6767 сообщений на сайте
Nu es jau arī to saprotu, taču kā jau tas bieži ir mazā firmā - grāmatvedis ir gan grāmatvedis, gan sekretāre, jurists utt. vienā personā.
Mushmire
Mushmire 27.12.2007 09:29
220 сообщений на сайте
par to neviens nestrīdas, bet ja būs ziepes?

Es tādu atbildību neuzņemtos

var paskatīties juristu saitos, te bija dotas saites, kuri meklējuši dažādu līgumu un amatu aprakstu paraugus, pameklējiet, jo no galvas neatceros
Larao
Larao 27.12.2007 09:37
6767 сообщений на сайте
Nu a kas man, ja būs ziepes. Ne jau es to līgumu parakstīšu. A paši vainīgi, ja paraksta juridiski nekorektu līgumu.
Mushmire
Mushmire 27.12.2007 13:29
220 сообщений на сайте
www.google.lv

http://www.conventus.lv/iure/lv.htm
sk.

cesijas un pārjaunojuma līgumu izstrāde
Tatjana77
Tatjana77 27.12.2007 13:32
7478 сообщений на сайте
Mushmire

ziņojumu: 23 27.12.2007 13:29

Nu a kas man, ja būs ziepes. Ne jau es to līgumu parakstīšu. A paši vainīgi, ja paraksta juridiski nekorektu līgumu.

ja es būtu Jūsu priekšnieks, tad visu atbildību uzveltu Jums, jo Jūs sameklēsiet paraugu

ceru ka tā nebūs
Larao
Larao 27.12.2007 13:35
6767 сообщений на сайте
Nu viņš jau var uzvelt, arī nolamāt mani.Betatbildība tāpat no manis nekāda.;-)
Mushmire
Mushmire 27.12.2007 13:55
220 сообщений на сайте
Principā - ja jau tik ļoti gribat darīt pati - galvenais, kas jāievēro :

- atsauce uz iepriekšējo līgumu;

- nofomēts saistību pārņemšana no B uz A kā pakalpojuma sniedzējam saskaņā ar līgumslēdzēju /pušu/ vienošanos;

- neko neaizmirst saistībās pret pakalpojuma saņēmēju;

- *izkaukt* kaut ko arī sev plusos;

- norēķinu kārtība par pakalpojumu / it sevišķi, ja kāda to daļa uz šī līguma slēgšanas brīdi ir *ezītis miglā*/.

Tomēr palieku pie viedokļa, ka katram savs darbs darāms.
Liepupe
Liepupe 27.12.2007 22:50
нет сообщений на сайте
А вот законен ли будет такой договор с точки зрения конкурсов и госзаказов?
Martinas
Martinas 28.12.2007 01:07
38532 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.