Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Līgums starp trīs pusēm
Labvakar!
Lūdzu, palīdziet. Centīšos sakarīgi iestāstīt.
Ir divi saistīti uzņēmumi A un B. Abi nodarbojas ar vienu un to pašu (ēdināšanas pakalpojumiem). Tagad uzņēmums B tiek pārdots, un B klientus apkalpos uzņēmums A. Taču viens no B klientiem, kas ir valsts iestāde, grib kaut kādu līgumu starp trīs pusēm (ķipa tādu, ka A pārņem B darbību un apkalpo šo valsts iestādi). Sakiet, lūdzu, kas tas varētu būt par līgumu? Varbūt kādam ir paraugs? Paldies!
Ответы (13)
http://www.likumi.lv/doc.php?id=90220
PIEKTĀ APAKŠNODAĻA
Pārjaunojums
1867. Katru saistību tiesību var atcelt, pārvēršot to jaunā, ar dalībnieku sevišķu līgumu, ko sauc par pārjaunojumu....
Я думаю, это никакой не трехсторонний договор. Просто один договор расторгнут ( В), а другой заключен (А).
Taču viens no B klientiem, kas ir valsts iestāde, grib kaut kādu līgumu starp trīs pusēm (ķipa tādu, ka A pārņem B darbību un apkalpo šo valsts iestādi).
------
Nu Jums taču ir skaidrs, ka valsts iestāde vēlas saglabāt visus nodrošinājumus, ko paredz iepriekšējais līgums. Ja pakalpojuma snierdzēji ir saistītas personas, kāpēc gan šādu līgumu nenoformēt?
Ja nespējat to paši, tad izmantojiet jurista palīdzību, kas tik un tā būs jums nepieciešama pie uzņ. pārdošanas.
Nu mēs jau gribam slēgt, tikai gribam zināt, kas tas par līgumu. Paldies par informāciju.
Bet vai nevienam nav šī līguma paraudziņš?
Nu parasti jau līgumus sastāda juristi, jo ko gan grāmatvedis bez juridiskās izglītības var zināt
Nu es jau arī to saprotu, taču kā jau tas bieži ir mazā firmā - grāmatvedis ir gan grāmatvedis, gan sekretāre, jurists utt. vienā personā.
par to neviens nestrīdas, bet ja būs ziepes?
Es tādu atbildību neuzņemtos
var paskatīties juristu saitos, te bija dotas saites, kuri meklējuši dažādu līgumu un amatu aprakstu paraugus, pameklējiet, jo no galvas neatceros
Nu a kas man, ja būs ziepes. Ne jau es to līgumu parakstīšu. A paši vainīgi, ja paraksta juridiski nekorektu līgumu.
Mushmire
ziņojumu: 23 27.12.2007 13:29
Nu a kas man, ja būs ziepes. Ne jau es to līgumu parakstīšu. A paši vainīgi, ja paraksta juridiski nekorektu līgumu.
ja es būtu Jūsu priekšnieks, tad visu atbildību uzveltu Jums, jo Jūs sameklēsiet paraugu
ceru ka tā nebūs
Nu viņš jau var uzvelt, arī nolamāt mani.Betatbildība tāpat no manis nekāda.;-)
Principā - ja jau tik ļoti gribat darīt pati - galvenais, kas jāievēro :
- atsauce uz iepriekšējo līgumu;
- nofomēts saistību pārņemšana no B uz A kā pakalpojuma sniedzējam saskaņā ar līgumslēdzēju /pušu/ vienošanos;
- neko neaizmirst saistībās pret pakalpojuma saņēmēju;
- *izkaukt* kaut ko arī sev plusos;
- norēķinu kārtība par pakalpojumu / it sevišķi, ja kāda to daļa uz šī līguma slēgšanas brīdi ir *ezītis miglā*/.
Tomēr palieku pie viedokļa, ka katram savs darbs darāms.
А вот законен ли будет такой договор с точки зрения конкурсов и госзаказов?
Закрыть
Краткое описание нарушения