Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Darba laika uzskaites tabele К списку тем

Katte 04.01.2008 13:46
195 сообщений на сайте
195 сообщений на сайте
Ответы (8)
interesanti, strādā paraksta dokumentus un darba laika tabelē 0, un alga 0

Larao 04.01.2008 13:48
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Katte, par to taču te ir runāts. Pirmkārt kas ir Jūsu valdes loceklim par līgumu. Ja vadības līgums, tad nerunājiet ne vārda par algu.Algair tikai darba līgumu noslēgušajiem.Bet tādā gadījumā alga nedrīkst būt nulle. Visdrīzāk liekas ka Jums ir vadības līgums bez atlīdzības. Bet darba laika tabeli jātaisa tikai tiem kas ir noslēguši Darba līgumu.. Izšķirieties kas tad Jums ir!!!!!!!!!
Paldies, Ilma! Mums ir vadības līgums. Tad sanāk, ka es visu nepareizi sadarīju. Es nodevu atskaites par soc.nodun iedz.ien., kur viņš ar 0.Kotagad darīt?

Katte 04.01.2008 14:08
195 сообщений на сайте
195 сообщений на сайте
Mums bija līdzīgi. Bija iesniegts VIDā iesniegums par to, ka pašlaik nenotiek saimnieciskā darbība. Un tur teica, ka atskaites var būt visas ar 0 un riska nodevu 0.25. Vienīgi ar locekli ir noslēgts darba līgums. Un tabelē es salieku 0.

Mushmire 04.01.2008 14:12
220 сообщений на сайте
220 сообщений на сайте
Un atskaites esiet pareizi nodevusi. Tā arī jadara 3.pielikumsjānodod ar nullēm un riska nod.svītru, bet tas nav saistīts ar darba tabelēm. Pie vad. līguma darba tabeles netaisa.
Liels paldies Jums!

Katte 04.01.2008 14:52
195 сообщений на сайте
195 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть