Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

Amatu savienošana,bet tagad pamatdarbs К списку тем

Amatu savienošana,bet tagad pamatdarbs
Dobroe ytro!Podskazite pozalusta kakoj dok-t nuzen kogda rabotnik rabotal po sovmestiteljstvu,a teper eto rabota osnavnaja,prines nalogovuju knizku.

Rikojums ili vienošanas?Mozet u kogo est?Priwlite pozalusta na oluwa@inbox.lv
Oluwa
Oluwa 06.01.2008 10:37
213 сообщений на сайте

Ответы (27)

Ilma
Ilma 07.01.2008 21:10
30495 сообщений на сайте
Работник принёс налоговую.В ней запись с последнего места работы.Со следующего дня после последней записи начинают применять льготы на том месте, куда он её принёс.

И без распоряжения видно с какого момента надо применять льготы.
Logram
Logram 07.01.2008 21:18
6070 сообщений на сайте
ne vienmēr tie darbinieki atnes tās grāmatiņas... ir jau "kadri", kas domā, ka uzņēmumam pašam jāzina, ka šis to grāmatiņu tura mājās.
Cleo
Cleo 07.01.2008 21:25
19235 сообщений на сайте
Nu ja neatnes tad rēķinam nodokļus no pirmā santīma:-D
Ilma
Ilma 07.01.2008 21:27
30495 сообщений на сайте
nu tieši tā.... man tādi divi kadri gadījās, atnesa grāmatiņu tad, kad uzrakstīja iesniegumu par aiziešanu no darba, lai es ierakstot ko vajagot tai grāmatiņā. Izrādās nevienā citā darbavietā grāmatiņa netika iesniegta, turējuši mājās... nu atbildēju, ka neko nelabošu, lai taisa gada deklarāciju, tad saņems IIn atpakaļ, ja jau reiz tik dārga tā grāmatiņa un jātur mājās.
Cleo
Cleo 07.01.2008 21:29
19235 сообщений на сайте
Ilma
Ilma 07.01.2008 21:30
30495 сообщений на сайте
Es, laikam, galīgi no dzīves esmu atpalikusi

Man grāmatvedības metodikā aprakstīts par algu un nodokļu aprēķiniem un procedūras, kas jādara, ja dzrbinieks atnes vai tieši otrādi, grib paņemt algas nodokļu grāmatiņu. Un es vadību ar tādiem sīkumiem netraucēju

Lai viņi taupa savus rīkojumus nopietnām lietām.
Andaz
Andaz 08.01.2008 10:09
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.