Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Excel
Lūdzu paskaidrojiet man šādu lietu:
Burtnicā ir daudzas lappuses.Betar kādu formulu varēja datus pārsviest no konkrētās ailes burtnīcas lapā uz citu konkrētu aili citā burtnīcas lapā.Nevaru atcerēties, lai gan tika mācīts skolā.:-)
Ответы (10)
kam nu tika mācīts skolā, kam nu netika, jo vēl datori līdz mums nebija nonākuši...:-<
Dumaju tak: =Sheet1!C15 , gde Sheet1 nazvanie lista, C15 - nuzhnaja jachejka. T.e. t.e. prosto v nachale formuli idjot nazvanie lista s voskl. znakom.
Ieklikšķiniet šūnā, kurā vajag pārnest datus = zīmi, tad uzklikšķiniet uz šūnu, tajā lapā, no kuras vajag pārnest, no kuras vajag pārnest un enter. Pēc tam pārkopējiet no šunas formulu visai ailītei (pavelciet aiz krustiņa uz leju). Bišķi juceklīgi, bet cer, ka sapratāt.
Aivareno
Gan Olgas, gan Lienes padomi ir pareizi. Tā kā Liene raksta - ātrāk, protams, sanāk. Un arī kļūdīšanās procents zemāks.
Meisija
Aivareno vēl ļoti jauns (un arī skaists un bagāts), viņam noteikti Excel skolā mācīja.
Aivar,lūdzu, nevajag par mani ironizēt:-(
Aivareno - laba vārda pateikšana par cilvēku pie izdevības nav nekāda ironizēšana!
Vai tad Jūs esat vecs, ne-skaists un ne-bagāts?
Ko tādu ironisku uzrakstīju?
Ja aizskāru - pazemīgi atvainojos!
Piedodiet, Aivar, taču labus vārdus man patīk dzirdēt, ja tie ir pamatoti.Ņemot vērā, ka Jūs mani neesat redzējis un nezinat manu īpašumu apjomu, tad šāda veida labi vārdi nav pamatoti.
Aivareno
Jūs esat tik pārliecināts, ka neesmu Jūs redzējis un nezinu Jūsu īpašumu apjomu?
Es Jūsu vietā neuzdrošinātos publiski paust šādu viedokli.
Es gan Jūsu vietā nebūtu tik pārliecināts.
Bet... hozjain - barin.
Закрыть
Краткое описание нарушения