Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Ziņas par DŅ-dekrēts К списку тем

Duda43 13.01.2008 17:21
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Ответы (6)
Если Вы имеете ввиду pirmszēmdību atvaļinājumu, то ничего не надо подавать.

Alenushka 13.01.2008 18:28
1041 сообщение на сайте
1041 сообщение на сайте
ne pirmsdzemdību, ne pēc dzemdību atvaļinājuma laikā nekādas ziņas nav jāsniedz. Kods mainās ar to datumu, kad jaunā māmiņa uzraksta iesniegumu, ka dodas bērna kopšanas atvaļinājumā.
Ambera,varētu domāt,ka Jūs kā sieviete neziniet,kas ir aiziet dekrētā...Ja nav vēlēšanās palīdzēt,neatbildiet,bet nevajag te tēlot.
Paldies,Cleo un Alenushka!
Paldies,Cleo un Alenushka!

Duda43 13.01.2008 20:50
415 сообщений на сайте
415 сообщений на сайте
Duda43
Амбера права в том, что сейчас нет такого термина "декретный отпуск". Это термин советского времени. Его пора забыть. Надо пользоваться терминами законодательства независимой Латвии.
Амбера права в том, что сейчас нет такого термина "декретный отпуск". Это термин советского времени. Его пора забыть. Надо пользоваться терминами законодательства независимой Латвии.

Duda43,
Labāk būtu uzdevusi konkrētu jautājumu (pirmsdzemdību, pēcdzemdību, bērna kopšanas), un kad pārjautā, tad uzreiz jālec uz ecēšām?
Nu ja, kauns nav gods, labāk, ka viņa nav...
Labāk būtu uzdevusi konkrētu jautājumu (pirmsdzemdību, pēcdzemdību, bērna kopšanas), un kad pārjautā, tad uzreiz jālec uz ecēšām?
Nu ja, kauns nav gods, labāk, ka viņa nav...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть