Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Один за всех
Подскажите, пожалуйста, как правильно оформить трудовой договор с..... Он же:
1. председатель правления
2. кассир
3. снабженец
4. строитель
Выполняет все функции, кроме буха.
Ответы (11)
Так и пишите, через запятую. ИМХО.
И на каждую должность инструкцию, если не описываете в договоре его обязанности.
Piedodiet - pie reizes jatājums - vai sl;edzot līgumu ar Valdes priekšsēdētāju ir jāievēro visas DL normu prasības - uzrādīt darba vietu, laiku, atvaļinājumu utt uttt. Es domāju, ka jā, bet man tas jāpasniedz krieviski polijas darba devējiem.Varbūt kādam ir krievu valodā?
Ja ar valdes pr. noslēgts Darba līgums tad un viņu attiecas visi DL noteikumi, bet ja DL nav noslēgts tad ar DL nav nekāda saistība un nav ne darba vieta ne laiks ne atrvaļinājums ne utt.
Paldies - mums ir gadījums, kad ir noslēgts līgums un nepieciešamas pierādīt, ka arī Valdes priekssēdētājam nevar būt līgumā tāds punkts, kādu piedāvā - "strādā tik, cik vien nepieciešams firmas labā".....:-O
Основную его должность указывать как valdes priekšsēdētājs, а остальные как дополнительные?
Ja ar valdes priekšsēdētāju slēdz Vadības jeb Pilnvarojuma līgumu, tad tur vispār nav jāuzrāda nekādi darba laiki, tikai atalgojums, kadu nolemj valde
Закрыть
Краткое описание нарушения