Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Mainās īpašnieki К списку тем

Mainās īpašnieki
Labdien!

Ja mainās valde (tikai viens loceklis), vai jaunais īpašnieks drīkst atstāt iepriekšējo darbā uz vecā darba līguma pamata + pielikt grozījumus, ka vecais drīkst vēl parakstīt papīrus, pieņemt, atlaist darbiniekus, nodot atskaites utt.

Un no kura datuma skaitās īpašnieka maiņa - no lēmuma datuma jeb no UR lēmuma?

Paldies!!!
Mushmire
Mushmire 17.01.2008 16:43
220 сообщений на сайте

Ответы (2)

No UR lēmuma.

Protams ka jaunais var slēgt darba līgumu ar ko vien grib, tajā skaitā arī ar veco valdes locekli.
Ilma
Ilma 17.01.2008 22:21
30495 сообщений на сайте
Ja pareizi sapratu, mainaas gan valde, gan daliibnieki. Par daliibnieku ir uzskataams tas, kursh par taadu regjistreets daliibnieku regjistraa. Savukaart daliibnieku leemumi attiecibaa uz valdi staajas speekaa ar to pienjemshanas briidi daliibnieku sapulcee, ja vien pash daliibnieki nav noteikushi citu terminju.
Elizabetepaula
Elizabetepaula 06.02.2008 21:24
87 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.