Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Darījums no cita konta К списку тем
Litalita 20.01.2008 12:24
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Ответы (5)
Ilma - es tā biju iedomājusies, bet ko man rakstīt 3. un 4 ailē? Kur prasās Dokumenta nosaukums un Dokumenta autors? Tā arī ierakstīt tās konta izdrukas nr un pievienot izdruku?
Litalita 20.01.2008 12:35
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Var rakstīt darījuma partnera datus kam samaksāts un par ko, jo pārskaitījumam varbūt bija par pamatu kāds rēķins;-)
Tas pārskaitījums ir no manis pašas konta, tikai no otra konta, kurš nav saistīts ar saimniecisko darbību. Es tajā laikā atvēru kontu tikai saimnieciskajai darbībai, un tas viens pārskaitījums palicis izdarīts no vecā konta.... Tā ir maksa par trijām pavadzīmēm, man ir šīs pavadzīmes protams. Tikai apmaksas pierādījums - ir šis online pārskaitījums.
Litalita 20.01.2008 12:50
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Nav tik svarīgi ko ierakstīsiet vai bankas izdruka( to gan jāpieliek klāt kā attaisnojuma dok. ka ir smaksāta nauda) vai maksājuma uzdevums vai PPR numuri un partneris darījumā.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть