Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

Slimības nauda nepilna darba laika strādniekam К списку тем

Slimības nauda nepilna darba laika strādniekam
Uzņēmumā ir apkopēja, kura uz līguma pamata strādā 3 dienas nedēļā (P, T,Pk), bez algas nodokļa grāmatiņas. šomēnes sanāk kopā 13 dienas.Algair nemainīga, vienalga cik mēnesī jānostrādā dienas - 120.00 uz rokas. No vakardienas šis cilvēks ir slimības lapas A, sanāk, ka par četrām dienām man jāaprēķina slimības nauda, tā kā 1 dienu neaprēķina un 2.3 aprēķina 75% , tagad esmu nedaudz apjukusi.Iegāju vid mājas lapā un uzliku aprēķinu par 4 dienām = 31.94 man sanāk 32.82 (vid.dienas izpeļņa ir 10.94).Varbūt kādam ir pieredze, kā šādā gadījumā aprēķina slimības naudas pabalstu?Iepriekš jau pateicos!
Liiiga28
Liiiga28 23.01.2008 09:44
179 сообщений на сайте

Ответы (4)

jāskatās pēc darba grafika, kurās dienās pēc grafika viņai bija jāstrādā, bet kuras viņa noslimoja
Larao
Larao 23.01.2008 09:48
6767 сообщений на сайте
pieņemsim, ka pirmdien viņa nostrādāja, bet otrdien viņai ir brīvdiena, kurā arī viņa paņēma slimības lapu, tātad otrdiena tāpat nav apmaksājama, trešdien - plānota darba diena -75%, cetutdiena brīvdiena - neapmaksā, piekdien plānotā darba diena - 80% utt
Larao
Larao 23.01.2008 09:51
6767 сообщений на сайте
Tā arī es domāju..:) Paldies!!!
Liiiga28
Liiiga28 23.01.2008 09:57
179 сообщений на сайте
Larao
Larao 23.01.2008 09:58
6767 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.