Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vai rēķins būtu jāapmaksā? К списку тем
Vai rēķins būtu jāapmaksā?
Situācija:
Publiski internetā meklēju savai saimn.darbībai grāmatvedi.Atsaucās pāris firmas un dažas fiziskas personas.Izvēlējos vienai grāmatvedības firmai piedāvāt kārtot manu grāmatv.sākot ar šā gada janvāri.Saprotams, sākuma cipars par darbu bija pievilcīgs,bet sarunājām tikties pie viņiem.Cipars izmainījās 4 kārtīgi,izejot no manu dokumentu daudzuma un it kā darbības veida.Izteicos,ka nav pieņemami un piedāvāju pusi no tā.Nē,tā nevarot sarunāt.Ok.Bet,lai paskatoties cik viņiem jaukas pašu grāmatvedības programmas ira:)),visu grāmato pašas un ko vēl citu nemāk tās!Vieglas jaukas, nedārgas...Pagāja stunda ,pusotra,saku,vairs gan nav laika,jādodas man tālāk! A, tad lai rēķiniņu par 1 h grāmatvedības konsultāciju saņemot un apmaksājot.Viņiem saruna par velti nenotiekot,sorry.
Ls 20+PVN.
Vai man šāds rēķins būtu jāapmaksā, ja es negāju konsultēties par kādu grāmatv.jautājumu,ne par programmām,bet gan piedāvāju viņiem darbu???Nu nesarunājām un viss...
Labprāt uzzinātu jūsu viedokli!
Ответы (28)
No firmas puses ļoti pat nesolīdi vispār tā rīkoties.
Domāju, ka likumiska pamatojuma arī nav. ( līgums netika slēgts)
Kafiju piedāvāja?
Dzērāt? Ja jā, tad gaidiet rēķinu arī par kafiju.
Nē,mīļās, kafiju pat nepiedāvāja
Nedomāju viss, ka šeit varētu runāt par maksu!
Gribas gardi pasmieties.LOL
TAs ir forši. katrs pelna kā māk.....
выбросьте все в мусорник-вообще не надо было давать своих реквизитов.Договора нет?!нет и счета
Re nu - mūžu dzīvo mūžu mācies.>:-0
Labais!! .. kāds ir "komersantu" nosaukums?
Jā,nesaprotu ko es savus rekvizītus pateicu... :'( Līguma,saprotams, nav.Kautkā šitāda bezkaunība prātā neienāca.
Ilma ,patiesi- mūžu dzīvo, mūžu mācies...
"PATS" SIA, tas Tev Booster
Vajaga paņemt autortiesības uz vārdu vai burtu salikumu "PATS", un piestādīt viņiem rēķinu par autortiesībām, jeb par vārda izmantošanu

viņi ir slīpēti,viņiem tas jau ir,
ja ir laiks,apskati
www.balance.lv.Viņiem patiešām ir savas programmas,bet es neizteicu ne mazāko vēlēšanos nopirkt.:-x
Nomierinieties Agnese un aizmirstiet viņus .. tā darīt nedrīkst :). Viņiem no sākuma Jums skaidri un gaiši bija jāpasaka, ka tā būs konsultācija un ka par to būs jāmaksā. Un ja pa visam nopietni, tad tur jau pirms "konsultācijas" bija jāsāk papīriem cirkulēt .. savādāk jau tas viss tāda "muļķu ķeršana".
Būsim zimnāt ar ko nekontaktēties!
Отправьте им счет обратно, нарисовав на нём большую-пребольшую фигу.
Mūžamežā dzīvojam...
Vai man šāds rēķins būtu jāapmaksā, ja es negāju konsultēties par kādu grāmatv.jautājumu,ne par programmām,bet gan piedāvāju viņiem darbu???
-----
Ja Jums šo rēķinu izsniedza un Jūs to paņēmāt - tad krīzes situācijā /rakstiski atgādinājumi, brīdinājumi par neapmaksātu rēķinu/ - labāk tomēr apmaksāt kaut nauda no gaisa nekrīt un situācija absurda.
Darījumu (pirmlīguma utml.) sarunās tomēr ieteicams uzrādīt tikai vizītkarti. To Jūsu gadījums lieku reizi atgādina.
Liepupe, да бросьте Вы, кто в суд пойдёт за 20 латов? Тут просто "на дурака" берут.
Vai šis?
LV40103062916 Sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Pats" Celtnieku iela 15, Ķekava, Ķekavas pagasts, Rīgas rajons, LV-2123 ir 31.05.1995
Cik zinu - tiesa šādus prasījumus nemaz nepieņem un neizskata.
Закрыть
Краткое описание нарушения