Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

valuutu kurss К списку тем

valuutu kurss
Sveicinaati koleegji,

esmu apjukusi. SIA ir `panjeemis` krediitu EUR. Banku izdrukaaa (EUR) paraadaas valuutas mainjas. Tur kur skaidri un gaishi rakstiits VALUUTAS MAINJA valuutas kurss ir pierakstiits klaat, ir atziimeetas arii LV un EUR summas.

BET....

Ir dariijumi, piemeeram, bankas komisijas, % maksaajumi, kuriem shis kurss nav pierakstiits, bet summa ir dota EUR. Ko dariit?

Mans risinaajums.... ja, piem, 11.02. 08 ir notikusi valuutas konvertaacija - skatos valuutas kursu, kas pierakstiits klaat (Hansabankas kurss), taalaak ja seko kaads cits dariijums, kam nav klaat shii kursa, bet tas ir noticis tajaa pashaa dienaaa - tad reekjinu peec taa pasha valuutas kursa.

Bet ko dariit, ja, piem 10.02.08 ir bijis dariijums un banka neuzraada kursu? Skatiities peec Latvijas bankas kursa?

bet tad var arii nesakrist, cipari..... Vot seezu un domaaju, jo LB skaitaas oficiaalais kursss.
Chikita
Chikita 12.02.2008 11:17
355 сообщений на сайте

Ответы (3)

Bankas komisijas, % maksaajumi, kuriem shis kurss nav pierakstiits, bet summa ir dota EUR, jārēķina pēc noteikta EUR kursa 0,702804 LVL=1 EUR
Bitite33
Bitite33 12.02.2008 11:21
150 сообщений на сайте
shis noteiktais bankas kurss ir nemainiigs?

atvainojos par stulbajiem jautaajumiem, bet tieshaam shii man ir pirmaa saskare ar valuutu.
Chikita
Chikita 12.02.2008 11:24
355 сообщений на сайте
Par EUR valūtu:

LB kurss EURO valūtai ir nemainīgs jau pāris gadus.Visidarījumi valūtā jāpārrēķina pēc LB kursa 0.702804

Bet bankas valūtas pārdošanas kurss mainīgs un tad starpība būs vai nu ieņēmumi vai izdevumi no valūtas konvertācijas.
Sola
Sola 12.02.2008 15:10
2446 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.