Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

Kases čeki! К списку тем

Kases čeki!
Situācija sekojoša.Kases čekus izmantojam kā nodokļa rēķinu, protams, ja tajos ir visa nepieciešamā informācija.Auditori piesējas, ka tajos jābūt norādītai cenai par vienu vienību bez nodokļa.Bet visos veikalu čekos ir norādīta ar nodokli!!Un VID atbildēs par čekiem ir teiks, ja summa ir zem 100 ls, tad jābūt norādītai preces cenai,daudzumam,... ja virs 100 Ls, tad cenai bez nodokļa.Kā rīkojaties Jūs?

Paldies!
Skeri
Skeri 14.02.2008 10:17
69 сообщений на сайте

Ответы (4)

Manuprāt, ka par to jau diezgan sen runāja. Ja ir čeki virs simts latiem prasa no pārdevēja atšifrējumu (kvīti) vai nu arī paši raksta šo kvīti un ved pie piegādātāja apzīmogot.....
Dimma
Dimma 14.02.2008 10:23
1727 сообщений на сайте
Lietas būtība jau tāda, vai tajā atšifrējumā raksta cenu bez PVN vai ar PVN, visur jau raksta ar.
Skeri
Skeri 14.02.2008 10:28
69 сообщений на сайте
ja virs simts latiem - vienas vienības cena bez nodokļa. labāk apskatīties pašam....

www.vid.gov.lv
Dimma
Dimma 14.02.2008 10:31
1727 сообщений на сайте
Kvītī jāraksta cena bez PVN, ja pārdevējs slinks vai nezin-tad jāpieprasa.
Sola
Sola 14.02.2008 10:41
2446 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.