Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Vai ir pienakums apmaksat ? К списку тем
Vai ir pienakums apmaksat ?
Sakiet ludzu vai darba devejam ir pienakums man apmaksat ( vairak es ar to domaju palugt lai kompense) redzes parbaudi un brillu iegadi? Es gramatvede un visu dienu pavadu pie datora lidz ar to jutu ka redze pasliktinajusies un devos iegadaties brilles. Tas ta4u ir saistits ar darbu galu gala kapec man butu jatere sava nauda! Un vel kur es to varetu palasit lai varu argumentet?
PALDIES
Ответы (12)
Если есть жалобы на ухудшение зрения, то обязан обеспечить проверку. Правила КМ 343 от 06.08.02 г.
А вот на счёт оплаты - сложный вопрос, можно оплатить и 100%, а можно и установить лимит.
A kak eto otrozajetsa v bugalterskom u4ote? Mozno na 7... spisavat i 4to s PVN ?
В этом вопросе существенно то, что такие расходы (согласно закона "Об охране труда") можно списать как расходы связанные с хоз.деятельностью.
POLOGAJU ETO NE KASAJETSA IIN i SOC. naloga?
При покупке спецодежды не возникает вопроса: что делать с НДС?
Очки - такая же спецодежда для бухгалтера.
A nas4ot kompensaciji ja nasla sama - MK not. Nr. 153 ot 03.04.2002. punkti 11 i 12 vsjo kompensirujetsa.
Nu togda na saimnieciskas darbibas izmaksas i PVN toze v prednalog. Ladno sposibo bol$oje!
МК 343 06.08.2002.:
"14. Šo noteikumu 12.punktā minēto prasību izpildei nepieciešamos izdevumus (piemēram, briļļu lēcu un briļļu ietvaru iegāde, darba briļļu izgatavošana) sedz darba devējs. Darba devējs speciālo medicīniski optisko redzes korekcijas līdzekļu (briļļu) iegādes KĀRTĪBU nosaka darba kārtības noteikumos vai darba koplīgumā. Pirms darba kārtības noteikumu sastādīšanas vai darba koplīguma slēgšanas darba devējs konsultējas ar nodarbinātajiem vai viņu uzticības personām un nodarbināto pārstāvjiem"
Так что лимит может быть.
И ещё, например, можно оговорить, что приобрести очки Вы можете только в определённой оптике и т.д.
Nu mne povezlo v tokom slu4ije:) soglosilsa.
Закрыть
Краткое описание нарушения