Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Iegulditais Kapitāls К списку тем

Iegulditais Kapitāls
Sakiet, ludzu, ar ko atshkiras pamatkapitals no pashu kapitala un statutkapitala? Kuru kapital dalu var grozit ka vien gribi, neiekritot VID acis? Ka var glabt privatie ieguldijumi, kam vini ir domati?
Karinella
Karinella 25.03.2004 16:55
36 сообщений на сайте

Ответы (2)

Pamatkapitāls ir tas pats statūtkapitāls, kas ieguldīts dibinot uzņēmumu. Pašu kapitāls ir pamatkapitāls ar rezervēm un nedsadalīto peļņu. Palielinot pamatkapitālu jātaisa grozījumi statūtos un jāreģistrē ne tikai Komercreģistrā bet arī VIDā jāpaziņo par izmaiņām pamatkapitālā. Bet ko Jūs īsti gribat grozīt?

Privātos ieguldījumus es lieku, kad uz papīra it kā sanāk mīnus kasē, kad vairāk izmaksāts bet reālas uz papīra naudas nav. Vēlāk to atmaksājot atpakaļ, kad atkal kasē ir palicis lielāks atlikums.
Cleo
Cleo 25.03.2004 18:44
19234 сообщения на сайте
Ja, mums ari sanak tada situacija un es tiem nolukiem izmantoju kontu "Citi istermina aiznemumi" Bet man kads teica, ka VID uz to aizdomigi skatas, ka jaizmanto kont 32.."Privatie ieguldijumi" Kadu kontu jus izmantojiet?
Karinella
Karinella 26.03.2004 09:06
36 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.