Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки

attaisnojuma dokumenti i-veikalam К списку тем

attaisnojuma dokumenti i-veikalam
Sveiki! ilgi te meklēju atbildi , bet nu neatradu:-S

firma domā savu darbību veidot caur internetveikalu, taču tā kā pakalpojums būs kā dāvana tad nav paredzēts, ka saņēmējs redz rēķinu. Respektīvi pasūtītājs uzreiz caur karti apmaksā internetā un tālāk dāvana tiek ar kurjeru nogādāta klientam. Firma, kas apkalpos elektroniskos maksājumus, izdos atskaiti, kas kad un par cik, ko ir pircis. nu lūk , kā tad pareizi lai noformē tos maksājumus, vai tiešām jāsūta PVZ pasūtītājam? Bet tā kā klienti ir paredzēti privatpersonas, tad atpakaļ jau nu noteikti neko parakstītu nesaņems. vārdu sakot, ka to pareizi visu noformēt?
Cika
Cika 22.02.2008 22:22
60 сообщений на сайте

Ответы (11)

Un tagad iedomājieties, sevi pircēja lomā.Es samaksāju par 1000 latu vērtu datoru ar karti, bet pretī saņemu preci bez pavaddokumenta.Neieskrastā ....! Tātad preču pavadzīme būs vajadzīga pircējam un transportēšanai arī tā noderēs.Jūs gribat izveidot biznesu, nemaz neiedziļinoties likumdošana un patērētāju tiesībās.Un vēl.....Kāpēc piedāvajat tikai fiziskām personām.Juridiskas nonievājat.Padomājiet par to...Un palasiet likumdošanas aktus.:-)
Aivareno
Aivareno 23.02.2008 05:23
6641 сообщение на сайте
tur nebūs preces kurām nepieciešama garantija vai tādas lietas. tie ir puķu pušķi utt. un tas ka klienti ir fiziskas personas nav mana bet vadītāja problēma;-) mana problēma ir sakārtot papīrus.

nu kad jūs no pielūdzējas saņemtu pušķi, jūs tak neparakstat pvz:-) nu vot man interesē kā to visu normāli oformēt un sakārtot. vienkārši man jau laikam pilna galva un pinos trijās priedēs:-/
Cika
Cika 23.02.2008 09:30
60 сообщений на сайте
Ka,kāds dokuments,apstiprina tas, ka klients saņēma pasūtījumu?
Giza
Giza 23.02.2008 09:37
6506 сообщений на сайте
nu tas būs elektroniski nosūtīts apstiprinājums. tātad mūsu galā atliek tikai izdrukāt kā rēķinu un tas ir pamatojums lai es to ievadītu grāmatvedībā? bet tad jau man jānorāda piemēram pušķa izgatavošana un piegāde, lai tas būtu rēķins un nebūtu vajadzīga PVz?

dikti atvainojos, ka iespējams dumji jautājumi;-), bet nu nav nekādas pieredzes ar tādiem elektroniskiem veikaliem , bet man uzdots izdomāt ko vajag
Cika
Cika 23.02.2008 10:12
60 сообщений на сайте
1.Klients dara pasūtījumu;

2.Jūs nosūtāt rēķinu klientam;

3.Klientsapmaksā rēķiņu;

4.Jūs sūtāt pasūtījumu klientam;

5.Klientsparaksta dokumentu par pasūtījuma saņemšanu.

Viss.:-)
Giza
Giza 23.02.2008 10:24
6506 сообщений на сайте
tur jau tā lieta ka saņemējs ir cita persona , ne tā kas pasūtītājs. pasūtītājs pasūta caur internetu dāvanu un firma to nogādā dāvanas saņ[emējam. Dāvanas saņēmējam nebūtu jāparaksta papīrs , kur norādīta cena.

pēc idejas dokumenti būtu jāparaksta tam kas pasūtīja. tātad problēma ir 5.punktā.

vienīgā izeja ko redzu ir nosūtot apstiprinājumu sūtīt rēķinu, kur rakstīts, ka dokuments sagatavots elektroniski un derīgs bez paraksta? un pie pasūtījuma apstiprināšanas internetā jāapstiprina arī tāds kā līgums , kur tas norādīts?
Cika
Cika 23.02.2008 11:18
60 сообщений на сайте
Jā, kāda starpība, ka saņemējs ir cita persona, ne tā kas pasūtītājs.

Jums ir vajadzīgs dokuments par pakalpojuma izpildi.Tasvar būt kurjera firmas dokuments.
Giza
Giza 23.02.2008 11:26
6506 сообщений на сайте
tā kā viņu papīrīts, kas apliecina ka tāds un tāds pasūtījums (piem, pēc mūsu izrakstīta rēķina) ir izpildīts?
Cika
Cika 23.02.2008 12:02
60 сообщений на сайте
Nu, jā, dokuments,kas apliecina ka tāds un tāds pasūtījums (piem, pēc mūsu izrakstīta rēķina) ir izpildīts.
Giza
Giza 23.02.2008 12:25
6506 сообщений на сайте
Paldies!:-)
Cika
Cika 23.02.2008 12:47
60 сообщений на сайте
Veiksmes!:-)
Giza
Giza 23.02.2008 13:01
6506 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.