Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Бухгалтерская отчетность, СГД - взаимоотношения, информация, аудит

Revidentes atzinums К списку тем

Revidentes atzinums
Добрый день!Подскажите пожалуйста, нужно ли в год.отчёт малому предприятию, зарегистр.в Коммерч.регистре, включать Revidentes atzinums? ? Несёт ли какую-то ответственность ревидент?

И какую информацию отражать - ознакомился, претензий и ошибок нет и т.д.? Спасибо.
Irinas
Irinas 29.03.2004 12:37
нет сообщений на сайте

Ответы (1)

Pie gada pārskata nav jāpievieno revidenta ziņojums mazam uzņēmumam, bet tas nenozīmē, ka tādam nav jābūt eksemplārā, kas paliek pašam uzņēmumam. Revidents atzinumā raksta,....."Es, vards uzvards, saskaņā ar LR likumiem «Par grāmatvedību» un «Par uzņēmuma gada pārskatiem» veicu gada pārskata pārbaudi sabiedrībā ar ierobežotu atbildību "X". Grāmatvedība tiek vesta atbilstoši LR likumiem «Par grāmatvedību» un «Par uzņēmuma gada pārskatiem» prasībām. Bilancē uzrādītie dati atbilst žurnālā - virsgrāmatā izdarītajiem ierakstiem, kas izdarīti pamatojoties uz sintētisko kontu grupējumu pārskatiem, kas sastādīti uz attaisnojošo grāmatvedības pirmdokumentu pamata. SIA "X" ieņēmumu un izdevumu uzskaite un uzņēmuma ienākuma nodokļa aprēķins veikts saskaņā ar LR likumiem «Par grāmatvedību» un«Par uzņēmuma gada pārskatiem».

Veicot uzņēmuma revīziju esmu laicīgi saņēmusi visu nepieciešamo informāciju gada pārskata pārbaudīšanai.Vadoties no augstāk minētā uzskatu, ka SIA "X" 2003.gadapārskats sastādīts atbilstoši LR likumiem «Par grāmatvedību» un «Par uzņēmuma gada pārskatiem». Gada pārskats sniedz patiesu un skaidru priekšstatu par uzņēmuma līdzekļiem, saistībām, tā finansiālo stāvokli, peļņu un naudas plūsmu.
Cleo
Cleo 29.03.2004 14:18
19234 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.