Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
represētais К списку тем

Agillla 04.03.2008 10:57
32 сообщения на сайте
32 сообщения на сайте
Ответы (4)
Не совсем, у репрессированного не минимум, а льгота. Цифру льготы наизусть не помню. А в остальном все, вроде, верно.
Represētajam ir 176 Ls. Tā ka 80 Ls viņam neskaita, bet apgādajamie gan paliek

Kiplox 05.03.2008 15:35
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
A kāpēc neapliekamais 96 Ls ?

Kiplox 05.03.2008 15:36
36 сообщений на сайте
36 сообщений на сайте
2. Personai, kurai noteikts politiski represētās personas statuss, un personai, kurai noteikts nacionālās pretošanās kustības dalībnieka statuss, ir tiesības uz nodokļa papildu atvieglojumu šādā apmērā:
2.1. 1152 lati gadā (96 lati mēnesī) – ja minētajai personai saskaņā ar likumu "Par valsts pensijām" ir piešķirta pensija;
2.2. 2112 latu gadā (176 lati mēnesī) – ja minētajai personai saskaņā ar likumu "Par valsts pensijām" nav piešķirta pensija.
2.1. 1152 lati gadā (96 lati mēnesī) – ja minētajai personai saskaņā ar likumu "Par valsts pensijām" ir piešķirta pensija;
2.2. 2112 latu gadā (176 lati mēnesī) – ja minētajai personai saskaņā ar likumu "Par valsts pensijām" nav piešķirta pensija.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть