Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Grāmatvedības pārņemšana К списку тем
Andzzeys 06.03.2008 12:01
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Ответы (69)
Es ar, vakar nopirku skalpeli, vati un diegus, taisos operēt. Tas man būs tāds hobijs. Un kāpēc man maksāt ķirurgam 500-1000 latus, ja pati griezt protu, šūt arī! Nu un iepriekšējais ķirurgs tik nesmuki sašuvis...
Tagad, nu lūk! Meklēju pirmo pacientu, kas grib ietaupīt!
Tagad, nu lūk! Meklēju pirmo pacientu, kas grib ietaupīt!
Anda
Kā un kur var pieteikties?
Es pirmais rindā - man pašam nevajag, bet man draugs Andžejs jau 5 gadus lūdz, ka viņam kaut kas jānogriež, kaut kas jāpiešuj.
Andžej, kad ieliksiet savu e-pastu? Man nav žēl palīdzēt, bet šeit visiem rakstīt to, ko visi sen jau zina, neuzskatu par jēdzīgu nodarbošanos.
Kā un kur var pieteikties?
Es pirmais rindā - man pašam nevajag, bet man draugs Andžejs jau 5 gadus lūdz, ka viņam kaut kas jānogriež, kaut kas jāpiešuj.
Andžej, kad ieliksiet savu e-pastu? Man nav žēl palīdzēt, bet šeit visiem rakstīt to, ko visi sen jau zina, neuzskatu par jēdzīgu nodarbošanos.
Aivar, ar tālmācību nodarbosieties???
Starp citu Andrejs pazudis! Vai nu kursos nobeigts vai amatu mainījis:-(
Starp citu Andrejs pazudis! Vai nu kursos nobeigts vai amatu mainījis:-(
baigi laba sakritība
Larao 06.03.2008 16:00
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Andrejs nav pazudis. Man ar viņu ir šādi tādi sakari, bet tie ir tikai starp mums, nedrīkstu neko izpaust. Ar viņu viss kārtībā. Es ceru.
Anda, par dakteri strādāt ir vēl vienkāršāk, nekā par grāmatvedi. Vakar draudzenes vīrs zvanīja no slimnīcas. Dakters esot no rīta ienācis palātā, piegājis pie viņa un pateicis, lai izģērbjas, bet pats piegājis pie nākošā slimnieka, pēc tam vēl pie nākošā un vispār izgājis no palātas, šis tā arī palicis pliks sēdot.:-<
laikam nebija pietiekami izskatīgs, lai dakteris atnāktu atpakaļ:-x
Joki paliek joki, bet... nedod Dievs pašam uz savas ādas to izbaudīt!
Joki paliek joki, bet... nedod Dievs pašam uz savas ādas to izbaudīt!
Jaaa...Jūsu draugs Andzzey ir vienkārši baigās auzās iebraucis uzticēdams savu "buhgaltēriju" Jums...Labi, ka vismaz pēc 8 mēnešiem esiet beidzot pamodies :)))))
P.S.
Kas līdz šai dienai Jums vai Jūsu draugam/klientam liedza 2006. GP no VID vai UR izprasīt???
P.S.
Kas līdz šai dienai Jums vai Jūsu draugam/klientam liedza 2006. GP no VID vai UR izprasīt???
Leda
Andžejs man nav nekādu savu "buhgaltēriju" uzticējis.
No kurienes jūs rāvāt tādu info?
Es par Andreju rakstīju, nevis par Andžeju. Tas pirmkārt.
Un otrkārt - arī Andrejs man nav savu "buhgaltēriju" uzticējis.
Andžejs man nav nekādu savu "buhgaltēriju" uzticējis.
No kurienes jūs rāvāt tādu info?
Es par Andreju rakstīju, nevis par Andžeju. Tas pirmkārt.
Un otrkārt - arī Andrejs man nav savu "buhgaltēriju" uzticējis.
Par to ka Andžejs Jums Aivars007 savu buhaltēriju uzticējis pēc dažu personu domām. Tā jau tās baumas rodas, vēl palasot smiekli nāk:-D
Kur TU vecīt rāvi, ka es rakstu Tev...?????
Patin topiku atpakaļ, ja neesi pamanījis, ka savā postā es minēju adresātu Andzzeys!!!!
Lietotāja vārds Andzzeys
E-pasta adrese ***
Reģistrācijas datums 12.01.2008 13:46
Nodarbošanās Grāmatvedis
Tēmu skaits forumā 7
Ziņojumu skaits forumā 21
Pēdēja apmeklējuma laiks 06.03.2008 13:43
Patin topiku atpakaļ, ja neesi pamanījis, ka savā postā es minēju adresātu Andzzeys!!!!
Lietotāja vārds Andzzeys
E-pasta adrese ***
Reģistrācijas datums 12.01.2008 13:46
Nodarbošanās Grāmatvedis
Tēmu skaits forumā 7
Ziņojumu skaits forumā 21
Pēdēja apmeklējuma laiks 06.03.2008 13:43
Ilma, tas pats atiecās arī uz Jums, odnako...
Lasiet uzmanīgāk, tad PAŠI BAUMAS neizplatīsiet...
;))))
Lasiet uzmanīgāk, tad PAŠI BAUMAS neizplatīsiet...
;))))
Bet, vienalga ir patīkami, ka Aivars007 pats personīgi ir mani uzrunājis;)))...Čau, Aivars007, kā iet???
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть