Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Grāmatvedības pārņemšana К списку тем
Andzzeys 06.03.2008 12:01
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Ответы (69)
Varu arī atkārtot, "special" īpaši Jums ;)))
Jautājums: Andzzeys
ziņojumu: 28 06.03.2008 12:01
Grāmatvedības pārņemšana
Lieta sekojoša- pats tādā hobija līmenī savam SIA kārtoju visu grāmatvedību un mēnešus 8 atpakaļ mans viens draugs palūdza, vai es arī viņam to nevarētu darīt! Piekritu! Tikai tāda nianse, ka, ja nemaldos, tad viņš šo uzņēmumu vienkārši pārrakstīja no mātes vārda (tikai pēc tam reģistrējās pats par PVN maksātāju), laikam pat nomainīja nosaukumu, juridisko adresi... un sāka darboties pats! Visu laiku es viņam jautāju, kas ir ar iepriekšējās g-vedības galiem, bet viņš tik saka, ka ex g-vede visu sākās esm nobeigusi pa nullēm! It kā jau būtu ok, bet tajā pašā laikā VID nodokļu izdrukās redzu kaut kādas nodokļu pārmaksas, parādus. Un ne man kaut kāds pamatkapitāls, ne iepriekšējie zaudējumi zināmi! Respektīvi, tagad jau jātapina Gada Pārskats par 2007. gadu, bet man ir tikai tie g-vedības dati, ko es pats kārtoju! Piemēram, no VID viedokļa, kā būtu vispareizāk tagad darīt? Varbūt pašā VIDā jāmēģina dabūt uzņēmuma pēdējais iesniegtais GP, ja bijusī g-vede neko nevar iedot! Galu galā kaut kādiem sākuma datiem 2007. Gada pārskatā vajag būt, ne tā? Īsāk sakot, palīdziet! Procesā (no jūsu komentāriem izejot) mēģināšu sīkāk no tagadējā īpašnieka izzināt to situāciju!
Komentārs: Leda
"06.03.2008 18:51
Jaaa...Jūsu draugs Andzzey ir vienkārši baigās auzās iebraucis uzticēdams savu "buhgaltēriju" Jums...Labi, ka vismaz pēc 8 mēnešiem esiet beidzot pamodies ))
P.S.
Kas līdz šai dienai Jums vai Jūsu draugam/klientam liedza 2006. GP no VID vai UR izprasīt???"
Ceru, ka jautājums ar šo IR atrisināts...
Best regards;)))
Jautājums: Andzzeys
ziņojumu: 28 06.03.2008 12:01
Grāmatvedības pārņemšana
Lieta sekojoša- pats tādā hobija līmenī savam SIA kārtoju visu grāmatvedību un mēnešus 8 atpakaļ mans viens draugs palūdza, vai es arī viņam to nevarētu darīt! Piekritu! Tikai tāda nianse, ka, ja nemaldos, tad viņš šo uzņēmumu vienkārši pārrakstīja no mātes vārda (tikai pēc tam reģistrējās pats par PVN maksātāju), laikam pat nomainīja nosaukumu, juridisko adresi... un sāka darboties pats! Visu laiku es viņam jautāju, kas ir ar iepriekšējās g-vedības galiem, bet viņš tik saka, ka ex g-vede visu sākās esm nobeigusi pa nullēm! It kā jau būtu ok, bet tajā pašā laikā VID nodokļu izdrukās redzu kaut kādas nodokļu pārmaksas, parādus. Un ne man kaut kāds pamatkapitāls, ne iepriekšējie zaudējumi zināmi! Respektīvi, tagad jau jātapina Gada Pārskats par 2007. gadu, bet man ir tikai tie g-vedības dati, ko es pats kārtoju! Piemēram, no VID viedokļa, kā būtu vispareizāk tagad darīt? Varbūt pašā VIDā jāmēģina dabūt uzņēmuma pēdējais iesniegtais GP, ja bijusī g-vede neko nevar iedot! Galu galā kaut kādiem sākuma datiem 2007. Gada pārskatā vajag būt, ne tā? Īsāk sakot, palīdziet! Procesā (no jūsu komentāriem izejot) mēģināšu sīkāk no tagadējā īpašnieka izzināt to situāciju!
Komentārs: Leda
"06.03.2008 18:51
Jaaa...Jūsu draugs Andzzey ir vienkārši baigās auzās iebraucis uzticēdams savu "buhgaltēriju" Jums...Labi, ka vismaz pēc 8 mēnešiem esiet beidzot pamodies ))
P.S.
Kas līdz šai dienai Jums vai Jūsu draugam/klientam liedza 2006. GP no VID vai UR izprasīt???"
Ceru, ka jautājums ar šo IR atrisināts...
Best regards;)))
E, vai tad tas tik svarīgi tādās lietās iedziļināties. Vienkārši smieklīgi sanāca.Tamdēļ jau neiesim pie tiesas:-) Pasmieties ta arī vajag tas ir veselīgi.Neņemiet to personīgi.
Esmu ar mieru palikt un turpināt, tikai nesapratu - kurš pēc 8 mēnešiem beidzot ir pamodies, un uz kāda pamata tika secināts, ka Andžejs man uzticējis savu "buhgaltēriju". Man tomēr labāk patīk lietu skaidrība.
Kā būs - vai izskaidrosiet man, nesaprašam?
Kā būs - vai izskaidrosiet man, nesaprašam?
Leda
Patinu topiku atpakaļ - Čau, man iet labi. Un kā Jums?
Uzrunāju Jūs personīgi jau atkārtoti. Vai man par šo uzrunu personīgi kaut kas īpašs pienākas?
Kur to varēs saņemt?
Patinu topiku atpakaļ - Čau, man iet labi. Un kā Jums?
Uzrunāju Jūs personīgi jau atkārtoti. Vai man par šo uzrunu personīgi kaut kas īpašs pienākas?
Kur to varēs saņemt?
Nu meitene noteikti skaista, re cik skaistas puķes ieliktas fotogrāfijā personīgo failu fotogrāfijā.Varētu jau ko gribēt personīgi.:-x
Puķes jau skaistas, bet mani kā īstenu latvieti (kristietis, katolis, cik necik māņticīgs lai) mulsina to puķu skaits fotogrāfijā...
Puķu skaits tieši labs un daudznozīmīgs- pārītis, katram no pārīša viena puķīte, kas tagad satikušās.:-)
Nu Aivars007-apķērīgs, odnako...:))))
Klau, ja jau gribi pakoķetēt, tad tā arī saki ;)))))
Atsūti kādu citu bildi...Ievietošu profilā, lai ilgi atmiņā paliek ;))))
P.S.
Jā, paša "foto" gan ir visai izteiksmīgs;))))gy..gy..gy...
Klau, ja jau gribi pakoķetēt, tad tā arī saki ;)))))
Atsūti kādu citu bildi...Ievietošu profilā, lai ilgi atmiņā paliek ;))))
P.S.
Jā, paša "foto" gan ir visai izteiksmīgs;))))gy..gy..gy...
Aivars007,acīmredzot ar to bildi bij' domājis, ka ir 8.martakaķis ;))) Bet nedaudz "kļūdījās"....:-D
Ambera
Kur Jūs redzat kaķeni!? Tas ir runcis! Ir pārbaudīC!
Leda
Neko es nebiju domājis - man priekš tādu muļķīgu domu domāšanas nemaz nav laika, ir svarīgākas lietas, par ko domāt.
Kur Jūs redzat kaķeni!? Tas ir runcis! Ir pārbaudīC!
Leda
Neko es nebiju domājis - man priekš tādu muļķīgu domu domāšanas nemaz nav laika, ir svarīgākas lietas, par ko domāt.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть