Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения
Grāmatvedības pārņemšana К списку тем
Andzzeys 06.03.2008 12:01
68 сообщений на сайте
68 сообщений на сайте
Ответы (69)
"man priekš tādu muļķīgu domu domāšanas nemaz nav laika, ir svarīgākas lietas, par ko domāt"
Tja, saskaņā ar tautas sakāmvārdu "īstenam vecim toč ir svarīgi, lai viņš būtum tikai mazliet smukāks par mērkaķi"...
gy..gy..gy..
Tja, saskaņā ar tautas sakāmvārdu "īstenam vecim toč ir svarīgi, lai viņš būtum tikai mazliet smukāks par mērkaķi"...
gy..gy..gy..
Aivar, 100%, ka tā ir kaķene! TRĪS krāsu spalva ir tikai kaķenēm. To var apliecināt jebkurš kaķmīlis:-P
Oj, nupat būtu laiks mazai atpūtai...Galu galā rītu arī diena ir...
Es off....Visiem un visām novēlu jauku, mīļu un saticīgu nedēļas nogali !!!
Attā...;-)
Es off....Visiem un visām novēlu jauku, mīļu un saticīgu nedēļas nogali !!!
Attā...;-)
viss jau ir jauki, bet... Andzzeys, kāpēc jau pirmajā mēnesī nekonstatējāt, ka nav dokumentu? Kur tad ņēmāt atlikumus, vai taisījāt tjipa tikai atskaites ?
VIDā var rakstīt iesniegumu un Jums izsniegts GP kopiju, bet pie dokumentiem Jums tāpat ir jātiek iepriekšējā gada pārskats jau tos neaizstās.
VIDā var rakstīt iesniegumu un Jums izsniegts GP kopiju, bet pie dokumentiem Jums tāpat ir jātiek iepriekšējā gada pārskats jau tos neaizstās.
Ambera
A vispār man pie kājas (po barabanu) - runcis vai kaķene.
Galvenais, ka visa pasaule pie kājām (ķepām)...
A vispār man pie kājas (po barabanu) - runcis vai kaķene.
Galvenais, ka visa pasaule pie kājām (ķepām)...
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть