Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Grāmatvedības pārņemšana К списку тем

Grāmatvedības pārņemšana
Lieta sekojoša- pats tādā hobija līmenī savam SIA kārtoju visu grāmatvedību un mēnešus 8 atpakaļ mans viens draugs palūdza, vai es arī viņam to nevarētu darīt! Piekritu! Tikai tāda nianse, ka, ja nemaldos, tad viņš šo uzņēmumu vienkārši pārrakstīja no mātes vārda (tikai pēc tam reģistrējās pats par PVN maksātāju), laikam pat nomainīja nosaukumu, juridisko adresi... un sāka darboties pats! Visu laiku es viņam jautāju, kas ir ar iepriekšējās g-vedības galiem, bet viņš tik saka, ka ex g-vede visu sākās esm nobeigusi pa nullēm! It kā jau būtu ok, bet tajā pašā laikā VID nodokļu izdrukās redzu kaut kādas nodokļu pārmaksas, parādus. Un ne man kaut kāds pamatkapitāls, ne iepriekšējie zaudējumi zināmi! Respektīvi, tagad jau jātapina Gada Pārskats par 2007. gadu, bet man ir tikai tie g-vedības dati, ko es pats kārtoju! Piemēram, no VID viedokļa, kā būtu vispareizāk tagad darīt? Varbūt pašā VIDā jāmēģina dabūt uzņēmuma pēdējais iesniegtais GP, ja bijusī g-vede neko nevar iedot! Galu galā kaut kādiem sākuma datiem 2007. Gada pārskatā vajag būt, ne tā? Īsāk sakot, palīdziet! Procesā (no jūsu komentāriem izejot) mēģināšu sīkāk no tagadējā īpašnieka izzināt to situāciju!
Andzzeys
Andzzeys 06.03.2008 12:01
68 сообщений на сайте

Ответы (69)

Nuja grāmatvedība:-)
Ilma
Ilma 07.03.2008 20:39
30495 сообщений на сайте
"man priekš tādu muļķīgu domu domāšanas nemaz nav laika, ir svarīgākas lietas, par ko domāt"

Tja, saskaņā ar tautas sakāmvārdu "īstenam vecim toč ir svarīgi, lai viņš būtum tikai mazliet smukāks par mērkaķi"...

gy..gy..gy..
Leda
Leda 07.03.2008 20:42
128 сообщений на сайте
Kuš, Ilma....

Aivars007 aizņemts ar lielo "punktieri" ;)))))
Leda
Leda 07.03.2008 20:43
128 сообщений на сайте
Ilma
Ilma 07.03.2008 20:44
30495 сообщений на сайте
Aivar, 100%, ka tā ir kaķene! TRĪS krāsu spalva ir tikai kaķenēm. To var apliecināt jebkurš kaķmīlis:-P
Ambera
Ambera 07.03.2008 20:45
21759 сообщений на сайте
Oj, nupat būtu laiks mazai atpūtai...Galu galā rītu arī diena ir...

Es off....Visiem un visām novēlu jauku, mīļu un saticīgu nedēļas nogali !!!

Attā...;-)
Leda
Leda 07.03.2008 20:46
128 сообщений на сайте
viss jau ir jauki, bet... Andzzeys, kāpēc jau pirmajā mēnesī nekonstatējāt, ka nav dokumentu? Kur tad ņēmāt atlikumus, vai taisījāt tjipa tikai atskaites ?

VIDā var rakstīt iesniegumu un Jums izsniegts GP kopiju, bet pie dokumentiem Jums tāpat ir jātiek iepriekšējā gada pārskats jau tos neaizstās.
Cleo
Cleo 07.03.2008 22:03
19234 сообщения на сайте
Ambera

A vispār man pie kājas (po barabanu) - runcis vai kaķene.

Galvenais, ka visa pasaule pie kājām (ķepām)...
Aivars007
Aivars007 08.03.2008 13:24
26984 сообщения на сайте
atkal mežģe mēlās;-)
Ambera
Ambera 08.03.2008 15:32
21759 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.