Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
personas kods pavadzīmē
Labvakar!
Gribēju uzjautāt vai tiešām pavadzīmē jānorāda fiziskai personai kods. Zinu , ka PVN likumā ir norādīts , ka vajag, MK noteikumos par pavadzīmju noformēšanu nav. Likums itkā augstākstāvošs, bet ir taču tā, ka privātpersonai ir tiesības savu kodu neizpaust. Ja klients atsakās nosaukt kodu, ko darīt?:-/
Ответы (17)
Cika
kāds Jums ir meils? Gribu Jum suzdot dažus jautājumus
А зачем физ.лицу выписывать накладную?
Nu nerakstiet viņam to pavadzīmi
Mums VID seminārā teica - cilvēkam ir tiesības savu p.koduneteikt. Tad jāieraksta - atsakās nosaukt:-)
Kā Jūs sakiet - nerakstiet pavadzīmi.Pīe materiālo vērtību pārdošanas taču PPR jāizraksta uzņēmumam vienalga vai pircējs ir fiz. vai juridiska persona;-)
Vai VID seminārā teica, ka arī bankā var atteikties nosaukt kodu?:-x
Bankā prasa parādīt pasi - kodu neprasa:-D
Илма, накладную выписывать физ.лицу требуется в очень исключительных случаях. В розничой торговле выдается чек, в оптовой обычным физ.лицам товар не продается. Вот и спрашиваю, зачем физ.лицу накладная?
A,nu veikalā gan nē.Tikai es atkal iedomājos ja uzņēmums piem. pārdod PL vai kokmateriālus vairāk par 1m3.Katrsjau par savu specifiku iedomājas
PVZ tiek izrakstīta, jo norēķini notiek tikai ar pārskaitījumu un tas nav veikals, bet pasūtījums tiek pieņemts pa internetu. un vēl jau man ir jānoraksta tā prece kas tiks izsniegta tam cilvēkam.
Varbūt var kautkā savādāk?
Про е-магазин недавно обсуждали. Поищите через Поиск.
es njau tiešu nesen par to apspriedu forumā, msn tieši tā arī atbildēja , ka finašu dokuments paliek pie manis , bet klientam var neizrakstīt, ja neprasa. Kādu citu tad dokumentu man pie sevis tad atstāt? Vajag īzrakastīt puķes. tālāk tās nogādā kurjers un mēs saņemam kvītiņu par izpildi. ko tad lai izraksta kā nodokļu rēķinu ja ne PVZ. Rēķinu nevar , jo tas neskait
ās pakalpojums:-<
Puķu pušķis ir prece! To pārvieto ar pavadzīmi.
Andaz
nu ja es jau to pašu, tā kā nekas cits kā pavadzīme nepaliek
Закрыть
Краткое описание нарушения