Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

Trīspusējs AKTS К списку тем

Trīspusējs AKTS
Vai kāds nevarētu man palīdzēt ar Trīspusēju aktu. Ir nepieciešams parada ieskaits, bet tikai trīspusējs. Pateicos jau iepriekš!!! veinbergs@inbox.lv
Incisv77
Incisv77 10.03.2008 15:28
57 сообщений на сайте

Ответы (5)

Man ir trīspusējs līgums par parāda saistību nodošanu citai firmai. Vai tāds der?
Mushmire
Mushmire 10.03.2008 16:55
220 сообщений на сайте
Man ir situācija, ka mums ieskaitīja naudiņu cita firma par citu firmas produkciju, bet tagad mēs gribam skaitīt nevis atpakaļ, bet tai firmai kurai pienācās jau pašā sākumā.
Incisv77
Incisv77 10.03.2008 17:01
57 сообщений на сайте
В данном случае составляется не акт, а соглашение или договор между участниками.
Tt7
Tt7 10.03.2008 17:28
37863 сообщения на сайте
Tad mans variants neder!
Mushmire
Mushmire 10.03.2008 19:37
220 сообщений на сайте
10.03.2008 17:01

Man ir situācija, ka mums ieskaitīja naudiņu cita firma par citu firmas produkciju, bet tagad mēs gribam skaitīt nevis atpakaļ, bet tai firmai kurai pienācās jau pašā sākumā.

Ja norēķins augstākminētā kārtībā tiks veikts saskaņā ar līgumu starp šīm trim firmām, tad nekāds akts nav nepieciešams.

Ja nauda Jūsu kontā ieskaitīta kļūdaini, tad tā ir jāatskaita atpakaļ tai firmai, kuras maksājums tas ir bijis.

Ja
Liepupe
Liepupe 10.03.2008 20:06
нет сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.