Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dokumenta nosaukums!!!!
Palīdziet tikt skaidrībā!
Ja es izrakstu ar VID piešķirto Nr. dokumentu, tad nosaukums ir "Pavadzīme". Ja es izrakstu dokumentu bez VID-a piešķirtā Nr., ko tad man būtu obligāti jāraksta?
Es visu laiku rakstīju "Rēķinu". Bet tagad viens klients uzrakstīja dokumentu ar "Pavadzīme" un savu iekšējo Nr. Es jau domāju, ka vienalga kā es dokumentu nosaucu, jo likumā "Par grāmatvedību" 7.pantuir tikai kā viens no obligātajiem rekvizītiem norādīts "dokumenta nosaukums, numurs, datums". Arī speciālie normatīvie akti neko nenosaka. Vai tiešām būtu kāda atšķirība vai par realizēto lauksaimniecības produkciju es izrakstu "pavadzīmi" vai "rēķinu"?
No VID-a puses iebildumu man nav bijis, bet ir iebildumu no kolēģiem.Atsakās pieņem dokumentu ar nosaukumu "Pavadzīme" un manu Nr.
Ответы (6)
Nav pamata satraukumam.
Rakstiet uzņ. ārējos dokumentus tāpat kā līdz šim.
Par saņemto dokumentu *pavadzīme* - atšķirībaszīme pielietojumā ir; t.i. cita veida numerācija sistēma.
Nu lai pieliek priekšā vārdiņu "Iekšējā"
Lai būtu atšķirība, rakstiet PREČU PAVADZĪME.:-D
Tā nav iekšējā pavadzīme, bet gan realizētā lauksaimniecības produkcija (cūkas). Pavadzīme tiek rakstīta uz veikalos nopērkamo veidlapu un tajā ir nosaukums "Pavadzīme". Nebūtu it kā korekti kaut ko vēl pierakstīt klāt pie uzdrukātā.
Nevis *Nebūtu it kā korekti kaut ko vēl pierakstīt klāt pie uzdrukātā.* , bet to Jūs nwmaz nedrīkstat darīt.
Bet tāpat nesaprotu, kur problēma?
Darījuma noformējums par saņemto neatbilst nodokļu rēķina statusam saskaņā ar likumu par PVN?
Atbilde uz Jūsu jautjumu jau ir sniwegta pašā sākumā - 13.03.2008 16:34
Закрыть
Краткое описание нарушения