Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

IK un jauns auto no ES К списку тем

IK un jauns auto no ES
Teikšu godīgi, vajadzīga konsultācija gan no grāmatvedības viedokļa, gan prakstiskā puse.

Tātad Individuālais komersants pērk jaunu auto pie Igaunijas oficiālā dīlera. Igaunijas puse piestāda rēķinu uz IK vārda, apmaksa tiek veikta arī no Ik konta. PVN cik saprotu ir 0 % likme. Latvijā mēs PVN savā atskaitē kļaujam iekšā abās pusēs, taču reāli neko nemaksājam? Kas notiek, kad pēc kādiem gadiem 3 šo auto vēlas pārdot, kas ir ar PVN ? Maksājam tikai no tās summas, par kuru pārdodam?

Un vēl viens jautājums. Lai no transzīta nummuriem piereģistrētu Latvijas CSDD, jāpierāda, ka konkrētai fiz. personai ir paraksta tiesības, lai reģistrētu uz konkreto firmu. Taču kā to pierādīt IK, kam ir nosaukums, bet nekur nefigurē pašas fiziskās personas vārds. Cilvēks ir viens, IK nosaukums nav saistīts ar vārdu un uzvārdu.
Kiplox
Kiplox 27.03.2008 14:02
36 сообщений на сайте

Ответы (2)

IK paraksta tiesības var pierādīt ar LR UR lēmumu par individuālā komersanta ierakstīšanu komercreģistrā.Tur parādās nosaukums,individuālais komersants - fiziskās personas vārds, juridiskā adrese. Kad pēc trīs gadiem pārdosiet, tad arī maksāsiet PVN no tās summas, par kādu pārdevāt.
Inataberzina
Inataberzina 27.03.2008 14:07
90 сообщений на сайте
Liels paldies. Mans komersants šito bija kaut kur nozūmējis, atradām.
Kiplox
Kiplox 27.03.2008 14:23
36 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.