Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Grāmatvedis - pašnodarbinātais К списку тем
Grāmatvedis - pašnodarbinātais
Labu dienu visiem! Tikai nesūtiet mani ''komandējumā zem krēsla''. Jau biju, lasīju vakar līdz pusnaktij, bet tomēr netiku īsti skaidrībā.
Janvārī reģistrējos VID, strādāju uz sava datora. ZALKTIS licenze ir uz firmas vārda. Tagad man piedāvā apkalpot vēl 1 mazu firmiņu. Jautājums, kā labāk un pareizāk tagad darīt:
1) lai otra firma arī nopērk ZALKTI.
2) licenzi iegādājos uz sava vārda un apkalpoju abas firmas.
3) vai noslēdzot līgumu ar vēl kādu firmu, par to jāinformē VID(jānes līguma kopija)?
Jau iepriekš paldies par atbildi.
Ответы (5)
Es esmu nopirkusi licenci uz sava vārda un apkalpoju visas firmas ar savu licencētu progr. Tas man šķiet vislabākais.
Nekas uz VID nav jānes. Pašn. var apaklpot cik vien firmas vēlas un var.
Ja - ja licence ir uz sava varda, tad viss ir kartiba - vienigi vajag noslegt ligumu ar abam firmam par gramatvedibas pakalpojumu sniegshanu, jo to VID, ja ir tematiska parbaude kadam no tavam firmam - prasa uzradit, ka ari prasa un pieraksta gramatvedibas pgrogrammas licences numuru.
Uz VID nav nekas janes!!!
Bet, ja abām firmām ir Zalktis licenze, vai tā nedrīkst ?
Закрыть
Краткое описание нарушения