Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Prēmijas atņemšana К списку тем

Dapu 31.03.2008 12:27
46 сообщений на сайте
46 сообщений на сайте
Ответы (14)
Ar varu? likumīgi dez vai?

Februaris 31.03.2008 12:30
3562 сообщения на сайте
3562 сообщения на сайте
Nu ja jau ir izmaksaats, tad domaaju,ka nav shaada iespeeja atcelt!

Inceles 31.03.2008 12:30
533 сообщения на сайте
533 сообщения на сайте
Paldies par atbildi, kas uztver šo lietu nopietni.
Un tiem kas ''atrodas smilšu kastē ''- lai Jums nekad nebūtu šāds gadījums jāizskata...:-x
Un tiem kas ''atrodas smilšu kastē ''- lai Jums nekad nebūtu šāds gadījums jāizskata...:-x

Dapu 31.03.2008 12:57
46 сообщений на сайте
46 сообщений на сайте
Jā, cirvīti mugurā Jūs protat ielikt.....LOL

Dapu 31.03.2008 16:54
46 сообщений на сайте
46 сообщений на сайте
Теоретически премию отнять можно, если доказать, что она была получена необоснованно.
Читайте Закон о труде и особенно смотрите на сроки предъявления претензий.
Читайте Закон о труде и особенно смотрите на сроки предъявления претензий.
Премия начислена и выплачена:
rīkojums ir ?/ par ko premija ?
rīkojums ir ?/ par ko premija ?

Tatjana77 01.04.2008 01:59
7478 сообщений на сайте
7478 сообщений на сайте
О том, что она причитается или нет нужно думать ДО того как её выплачивать, а не ПОСЛЕ. А тем более, если это не ежеквартальная премия или не систематически выплачиваемая, в противном случае только детский сад с песочницей и получается.
Prēmija JEBKURĀ gadījumā tiek noteikta balstoties uz iepriekšējo periodu rādītājiem. Tāpēc tās pārformēšanai par kādu citu darna algas izmaksas veidu - vnk FUI !!! Un vēl Izmaksātu!
To var darīttikai tad, ja ir kāds dokuments ar juridisku spēku , kas attiecināms uz iepriekšējo periodu. Bet, ja tā ir noformēta sakarā ar Lieldienām vai citiem svētkiem, tad IMO - vispār pat par to nedomāt. Iebrauksiet auzās kā likts.
Nākošo, ja starpgadījums ir būtisks - darbinieks var neredzēt kā savas ausis.
Un ilgi...
Tā arūi būs bēdīgā pieredze gan priekš viņa, gan citiem.
To var darīttikai tad, ja ir kāds dokuments ar juridisku spēku , kas attiecināms uz iepriekšējo periodu. Bet, ja tā ir noformēta sakarā ar Lieldienām vai citiem svētkiem, tad IMO - vispār pat par to nedomāt. Iebrauksiet auzās kā likts.
Nākošo, ja starpgadījums ir būtisks - darbinieks var neredzēt kā savas ausis.
Un ilgi...
Tā arūi būs bēdīgā pieredze gan priekš viņa, gan citiem.

Leciigaa 01.04.2008 10:28
2691 сообщение на сайте
2691 сообщение на сайте
ja darbinieks izdarījis pārkāpumu PĒC prēmijas piešķiršanas (ar rīkojumu)(neatkarīgi pat vai ir izmaksāta uz rokām vai nav), tad vilciens aizgājis, par ko runa ?? Tiešām pesočņica.

Zumka 01.04.2008 11:13
637 сообщений на сайте
637 сообщений на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть