Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
Iesniegums VID par to, ka netiks nodots gada pārskats! К списку тем

Gitucis9 02.04.2008 11:27
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Ответы (13)
Domaju, ka obligāti jābrīdina VID par Jūsu lēmumu.
Un vēl man liekas, ka likumā par grāmatvedību par to bija minēts... nav pie rokas..
Un vēl man liekas, ka likumā par grāmatvedību par to bija minēts... nav pie rokas..
3.pants
(3) Jaunizveidotas sabiedrības pirmais pārskata gads var aptvert īsāku vai garāku laika posmu, bet ne vairāk par 18 mēnešiem.
Rakstiet VID iesniegumu, kur noradīsiet ka Jūsu uzņēmums tiek dibināts XXX un saskaņā ar Gada pārskatu likumu pantu XXX gada pārskats iesniegsiet 2009.gadā
(3) Jaunizveidotas sabiedrības pirmais pārskata gads var aptvert īsāku vai garāku laika posmu, bet ne vairāk par 18 mēnešiem.
Rakstiet VID iesniegumu, kur noradīsiet ka Jūsu uzņēmums tiek dibināts XXX un saskaņā ar Gada pārskatu likumu pantu XXX gada pārskats iesniegsiet 2009.gadā
Vienkārši iedomājos vai VIDAm derēs paskaidrojums, ka sakarā ar to, ka uzņēmums darbojas tikai 4 mēnešus, vai viņiem nav jāpskaidro vēl kas...:'(

Gitucis9 02.04.2008 11:35
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
...man nobremzējās...;-)

Gitucis9 02.04.2008 11:36
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Esmu pati strādāju koncerna mātes uzņēmumu un katru gadu rakstu iesniegumu VUDam par to,ka gada pārskatu sniegšu līdz 31.07
Paldies Jums! Esmu saņēmusi apstiprinājumu...vismaz ap sirdi būs mierīgāk, ka esmu rīkojusies pareizi! Vēlreiz PALDIES!

Gitucis9 02.04.2008 11:40
53 сообщения на сайте
53 сообщения на сайте
Lūk gada parskatu likuma 2003.g. grozījumi 3.pantā:
izteikt pirmo daļu šādā redakcijā:
“... Citāds pārskata gada sākums un beigas var būt tikai tad, ja to nosaka attiecīgā uzņēmuma statūti vai personālsabiedrības (līgumsabiedrības) līgums.”;
izteikt pirmo daļu šādā redakcijā:
“... Citāds pārskata gada sākums un beigas var būt tikai tad, ja to nosaka attiecīgā uzņēmuma statūti vai personālsabiedrības (līgumsabiedrības) līgums.”;
Esmu pati strādāju koncerna mātes uzņēmumu un katru gadu rakstu iesniegumu VUDam par to,ka gada pārskatu sniegšu līdz 31.07
А зачем это писать каждый год, если ничего не меняется с предыдущего?:-O
А зачем это писать каждый год, если ничего не меняется с предыдущего?:-O
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть