Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Pavadzīme vai rēķins?
situācija sekojoša: valsts iestādei bija izstādīts rēķins par automašīnas remontu (detaļas + darbs) , tas tika apmaksāts. Tagad viņi pieprasa pavadzīmi. Man to izrasktīt, vai tomēr nē. Es nesaprotu, vai valsts iestādei tāda kārtība, ka vajag pavadzīmi, rēķins neder?
P.S. sorry, ja tēma atkartojas. neko līdzīgu neatradu.
Ответы (22)
Par remontu vajadzētu pietikt ar rēķinu.Ja viņi būtu pirkuši detaļas tad gan vajadzētu pavadzīmi. Es saprotu tā.
es arī tā domāju....nesaprotu...labi, gaidīšu zvanu, ar ko viņi to pamatos.
galvenais, ka rēķins par janvāri....visas atskaites nodotas...vvvv...
Diez vai viņi nopirka no jums detaļas un paši mājās savā nodabā tajā autiņā iemontēja.
nu nē, rēķinā bija detaļas un darbs ( detaļu uzstadīšna , tā var teikt)...rēķinu paraksta gan izsniedzējs, gan saņēmējs.... es nesaprotu priekš kam pavadzīme???? vai no LMT viņi arī pavadzīmi pieprasa?8-)
Protams, ka jāpietiek ar rēķinu
Правила у нас есть, под №1038, в которых и сказано, в каких случаях должна оформляться накладная, если они найдут в них, что оказанная услуга по ремонту авто должна оформляться накладной, флаг им в руки, не найдут - сидите спокойно и не берите в голову их требования.
Tt7 , я шефу так и сказала- он изрёк: "разбирайтесь сами"
спасибо за поддержку
Budžetniekiem tomēr būtu jāizraksta pavadzīme, ja viņi to prasa. Ne tikai saglabāsiet klientu, bet arī pa vienu "augšās" reģistrētu dok būs vāirāk.
ar ko tad viņi atšķiras no visiem pārējiem?
SIA nevajag pavadzīmi, bet viņiem vajag?
man jau nav grūti, tikai interesanti...
Budžetniekiem būtu likumdošana jāpalasa! Pārāk izlaidušies viņi savās augšās!
Es vienreiz ļoti skaisti tādam atriebos! Vēl tagad gandarījums! Domāju, ka dabūja mācību! Bet klientus nekādus tāpēc nezaudējām!
Ne ar ko.
Un aizliegts izrakstīt pavadz. šādiem pakalpojumiem arī nav. It sevišķi - ja darbu veicēja materiāli.
Bet var būt pavisam interesanti, ja tā rotaļās pazaudēsiet klientu.
Un diezvai vadība par to pateiks Jums paldies.
Ой да ладно, если цены и качество услуг устраивают, то ни один начальник не откажется только из-за того, что счёт выписывается, а не накладная.
Ой да ладно - klientam vienmēr taisnība! Ja likums nenosaka ko citu.
А что в этом случае противоречит закону? Счёт выписан, услуга оказана, а то, что клиент с нормативками не дружит, так это уже не проблема исполнителя.
mozhet u budžetnikov dlja otcheta ob ispoljzovanii deneg iz kazni nado imenno nakladnuju????
ladno, sozvonimsja s nimi, ja razuznaju.
Ага, счазз, им ещё сертификат от папы римского нуженLOL
Nevajag vienu gadījumu absolutizēt.
Principā - klientam taisnība, pat ja nav taisnība.
Nav ko mācīt grāmatvežus bez nopietnas vajadzības lekt augstākpar kaklu.
Kā nekā - inflācija "vo dvoru".
Un ne visiem ir tā priekšrocība - aiziet un nogriezt.:)
Ну, не нужна накладная. А с другой стороны, бумаги, что ли жалко, накладную распечатать? Если просят люди
ne zhalko, otchet ne xochetsa perezdavatj
Закрыть
Краткое описание нарушения