Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Неплатежеспособность, банкротство, кредиты и займы. Аренда, найм, лизинг

Plānotā naudas plūsma kredīta saņemšanai? К списку тем

Plānotā naudas plūsma kredīta saņemšanai?
Labvakar,

Nekad tādu neesmu gatavojusi tāpēc tagad nesaprotu kā labāk to izdarīt. Banka atsūtījusi paraugu - ar tiešo metodi, bet mēs gada pārskatam sagatavojam pēc netiešās. Labi tas vēl sīkums. Vienkārši esmu pilnīgi saputrojusies... šefs vnk. pateica es neko nesaprotu man vajag tādu plūsmu lai banka iedod kredītu:(

Un es nevaru saprast kas būs galvenais uz ko banka skatīsies izņemot to, ka mums katra perioda beigās ir tik daudz naudas līdzekļu, lai vismaz dzēstu bankai maksājumu:(

Un vēl nevaru saprast vai man tā plūsma jau jāgatavo ņemot vērā to, ka banka IEDOS kredītu vai vēl bez tā:(

vispār murgs... protams ir fiksētās izmaksas, kuras + - varu salikt , arī neto apfrozījumu, no tā debotorus / kreditorus aptuveni...

ieskaieto man darīt laiks ir svētku dienas:(((

paldies
Rumbinja
Rumbinja 30.04.2008 20:07
1000 сообщений на сайте

Ответы (6)

hvz- parasti es pati vēlreiz pārvanos uz banku un pajautāju ko un kā viņiem labāk.

bankai loģiski ka gribas redzēt ar tiešo- saprotamāk:)
Ludmila_st_
Ludmila_st_ 30.04.2008 20:16
2557 сообщений на сайте
Paskatieties Martinas failu glabātuvē ir naudas plūsma projektam. Apmēram tā.
Ilma
Ilma 30.04.2008 20:57
30495 сообщений на сайте
Un vēl nevaru saprast vai man tā plūsma jau jāgatavo ņemot vērā to, ka banka IEDOS kredītu vai vēl bez tā

Jā. Šinī plūsmā jāparāda saņemto kredītu. Un neaizmirstiet parādīt arī %, kurus maksāiet par šo kredītu.
Sletla
Sletla 01.05.2008 01:42
13525 сообщений на сайте
Да видеть они хотят Ваше предполагаемое движение денег и прогнозируемые доходы-расходы, чтобы обезопасить себя. Будут по Вашему бизнес-плану такие доходы, чтобы погасить кредит - вопрос решится положительно, а нет...
Aleksja
Aleksja 01.05.2008 19:07
10004 сообщения на сайте
Кстати, наши кредитные учреждения, наконец-то, стали использовать опыт Запада. Все эти виртуальные прибыли, что появляются в ПЗ по годовому отчету, а на самом деле нет денежных средств, никому не нужны. И для всех западников отчет о денежном потоке - самый главный документ.
Aleksja
Aleksja 01.05.2008 19:09
10004 сообщения на сайте
Tikai manuprāt tā naudas plūsma arī ir pilnīgi vēl virtuāāka. Es naudas plūsmā varu uz nākotni ielikt da jebko.Unpēkšņi paceļas cenas benzīnam, elektrībai, gāzei, ,izejvielam, bet gatavai produkcijai vai pakalpojumiem samazinās kā tas ir tagad un visa naudas plūsma kļūst virtuāla. Tā droši taisiet lai viss smuki izskatās , bet kas būs nākotnē to vien Dievs, Godmanis un kas zina kas vēl zina8-)
Ilma
Ilma 01.05.2008 19:15
30495 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.