Man šitos kursus apmaksā darba devēji: pamatdarbs -mācības, "mazulis" - grāmatas, tāpēc īpaši par cenām neiespringstu

vienīgais, ka tik daudz laika ar kursiem tērēt tiešām nevar - tāpēc apmeklēju tikai Revision kursu katram papīram, kur viss tiek iziets ātrā tempā.
Par valodas zināšanām - man pamatvaloda (skolā un univ.) un darba valoda ir vācu. Angļu valodā dzīve piespieda pildīt atskaites, rakstīt par nodokļiem "mazulīša" vadībai - līdz ar to mans valodas līmenis bija - sadzīves angļu un gramatikas zināšanas tuvojās nullei, ekonomiskā un nodokļu valoda - "ar vārdnīcu un tildes gramatikas labotāju".Teikšu tā - bija mazdrusciņ grūti pirmajos papīros, bet, ja to pieņem kā neklātienes angļu valodas ekonomisko terminu express kursiņu, tad tas ir vēl papildus bonuss
Vai tieši Jums pietiek valodas zināšanu var pārliecināties, apmeklējot pie Johna F1 vai F2 kursiņu par iepazīšanās cenu - viņš periodiski savā mājas lapā afišē šādu opciju tieši ar mērķi, lai cilvēki atnāktu un saprastu vai varēs saprast, par ko ir runa. es arī aizgāju par 29Ls (bet tas jau bija vair;akus gadus atpakaļ)uz to kursu un sapratu, ka cilvēka spēkos ir viss- vajag tikai ļoti gribēt un ieguldīt spēkus un laiku
Par grāmatām un exāmeniem. Loģiski ir sākt ar F1 protams, bet vēl loģiskāk ir aizpildīt ACCA pieteikuma anketu, un atķeksēt tos exāmenus, no kuriem gribētos būt atbrīvotam, nomaksāt naudiņas un startēt jau ar vēlāku papīru. Ar manu vadības bakal. un grāmatvedības maģistru dabūju 4 exāmenu atbrīvojumu un tas ir reāls laika ietaupījums! Ir, protams, cilvēki, kas vienalga grib likt visus exāmenus no sākuma - tas nu kā kurš grib.
Vienā sesijā var kārtot vairākus exāmenusun arī jauktā kārtībā, bet nu tur ir sava sistēma, kādās sdaļās un cik daudz u.t.t.
i-learn u.c. i- ir datorizēta apmācības programma, ko var lietot papildus grāmatām, lai gatavotos exim. learn - kompakts apmācību disks, pass- exāmenu un testu krājums. Fuuu daudz uzskricelēju - nun cerams būs Jums skaidrāks