Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Клуб (вопросы, пожелания, мнения)

Sveiciens svētkos! К списку тем

Sveiciens svētkos!
Sveiciens vasarsvētkos! Sveiciens māmiņu dienā!

Aivareno
Aivareno 11.05.2008 09:13
6641 сообщение на сайте

Ответы (9)

Paldies, paldies.Laiksskaists, noskaņojums jauks jādodas dabā:-)
Ilma
Ilma 11.05.2008 09:37
30495 сообщений на сайте
Arī es sveicu visus Vasarssvētkos! Un visām māmiņām lai daudz ziedu un laba vēlējumi !
Anita43
Anita43 11.05.2008 10:26
320 сообщений на сайте
Kas ir viņa, kas katram tik viena

Tā kā saule pie debesu telts?

Kas ir viņa - tik dārga kā diena,

Kad jau vakars pār apvārsni celts?

Kas ir viņa, kur rūgtākās bēdās

Sirdij skumīgai vieglumu jaust?

Kas ir viņa, tas klēpis kur sēdies,

Mazs kur mīlēji vaidziņu glauzt?

Kas ir viņa, ko aizmirstam bieži,

Dzīves vilnis, kad augstumos ceļ?

Kas ir viņa, ko sirdī vistiešāk

Mūsu sāpes un neveiksmes dzeļ?

Tā ir māte - tik skaidra kā diena,

Mīlas gaisma, pār mūžiem kas kvēl.

Tā ir māte, kas katram tik viena,

Kuras kapsētā īsti kļūst žēl.

/Andrejs Balodis/

Mīļš sveiciens visām māmiņām svētkos! Sveiciens vasarsvētkos!
Irena22
Irena22 11.05.2008 11:05
42998 сообщений на сайте
Es arī sveicu visus Vasarsvētkos!
Galvol
Galvol 11.05.2008 11:50
742 сообщения на сайте
Bībele stāsta, ka Vasarsvētku dienā Jēzus mācekļi bija sapulcējušies, kad pār viņiem tika izliets Svētais Gars. Apustuļi darbos šis notikums aprakstīts neparastos tēlos, t.i., ka namā, kur viņi sēdēja, “nāca rūkoņa, it kā pūstu stiprs vējš, (...) un parādījās uguns mēles.” TURKLĀT ĻAUDIS, KURUS LĪDZ TAM ŠĶĪRA ATŠĶIRĪGAS VALODAS UN PAT DOMĀŠANA, PIEPEŠI SPĒJA VIENS OTRU SAPRAST.
Ambera
Ambera 11.05.2008 12:58
21759 сообщений на сайте
Vēl nedzimušu dvīņu pāris sarunājas mātes vēderā.

„Saki man, vai tu patiešām tici, ka pastāv dzīve pēc piedzimšanas?“ jautā viens dvīnis otram.

„Jā, pavisam noteikti! Šeit iekšā mēs augam un kļūstam stipri, gatavojoties tam, kas būs ārā“, atbild otrs dvīnis.

„Man šķiet, ka tās ir muļķības!” saka pirmais. Nevar taču būt dzīve pēc piedzimšanas – kā tad tā varētu izskatīties?“

„Tik precīzi jau es arī to nezinu. Bet tur noteikti būs daudz gaišāks nekā šeit. Un varbūt mēs skraidīsim apkārt un ēdīsim ar muti?“

„Šitādas blēņas es vēl neesmu dzirdējis! Ar muti ēst, kas par traku ideju! Mums taču ir nabas saite, kas mūs baro. Un kā tad tu gribēsi skraidīt? Tam taču nabas saite ir daudz par īsu.”

„Tomēr es domāju, ka tas noteikti izdosies. Viss būs vienkārši nedaudz savādāk.”

”Tu maldies! Neviens no tiem, kas piedzimuši, taču nav atgriezies. Ar piedzimšanu dzīve beidzas un punkts."
Andaz
Andaz 11.05.2008 16:40
27892 сообщения на сайте
Cleo
Cleo 11.05.2008 19:05
19234 сообщения на сайте
Ambera, ja piepeši spētu viens otru saprast.Ciktas būtu skaisti! Kāpēc pār mums vairs nenāk svētā gara uguns mēles, bet pūķa uguns mēles? Bet varbūt esam , kā Andas stāstiņa dvīnis,ka nespējam ticēt, ka varbūt savādāka dzīve, arī mūžīgā-kā garam. Šodien patiesi bija jauka Vasarsvētku diena,ar siltu saulīti un patreiz ar lietu.Priecīgas visas trīs Vasarsvētku dienas!
Vijasmuidrina
Vijasmuidrina 11.05.2008 20:16
138 сообщений на сайте
Priecīgus svētkus!

Es arī pabiju uz zemēm, ļoti jauks laiks.

Tāls bija ceļš, atpakaļ braucām pa zemes ceļiem, pa vistaisnāko līniju, vadoties no tādas uzpariktes, ko sauc par GPS.

Un vēl meklējām noslēpumus - divus atradām arī.

Interesanta, savdabīga un jauka diena pagāja!

Acis jau līp ciet, kaut gan ārā vēl gaišs.
Aivars007
Aivars007 11.05.2008 21:37
26984 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.