Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
zaudējumi katru gadu К списку тем
Ответы (10)
Seku nav nekādu, bet viens ir skaidrs-ir nelegāli naudas ieņēmumi vai nu pašai firmai vai īpašniekiem8-)

ja esat "mazi un melni" un kaut daļu maksājiet nodokļos, tad nevienam Jūs nebūsiet interesanti

Larao 13.05.2008 16:31
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
tā arī sanāk, ka īpašnieks kurš saņem minimālo d/algu, visu laiku aizdod naudu firmai, bet gada beigās izdomāja to dāvināt, lai nebūtu tik lieli zaudējumi. Bet tagad viņam - kā fiziskai personai VID prasa - kur viņš nēma tādu naudu, ja saņem 120 LVL/mēnesī. 
Bet nu ja negrib maksāt nodokļus, tad lai tagad arī atskaitas VID priekšā - to es viņam arī teicu.

Bet nu ja negrib maksāt nodokļus, tad lai tagad arī atskaitas VID priekšā - to es viņam arī teicu.

super atbilde! Man ļoti patīk!

Larao 13.05.2008 16:43
6767 сообщений на сайте
6767 сообщений на сайте
Лет эдак 7 назад, у меня одна инспектор при приёме баланса (по итогам года были убытки),задала риторический вопрос-а как вы так работаете,что у вас убытки?Смысл работы вашей фирмы?Но этим всё и закончилось,дальнейших санкций не последовало
Ūnija, ja īpašnieks nicināja naudu pērn, nicināja aizpērn, nicina šodien un Nīcinās rīt, tad saprotiet Jūs, ka internets nav kabatas portfelis.

Liepupe 13.05.2008 19:45
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Да аудиты физиков идут уже не pamazām, а полным ходом. Средний улов с каждого посещения под 20 тыс. латов.
Оно проще ловить денежки там, где они тратятся, чем пыльные бумаги ворошить и все помойки копать.
Оно проще ловить денежки там, где они тратятся, чем пыльные бумаги ворошить и все помойки копать.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть