Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда
naudas plusma u UIN К списку тем
Ответы (10)
LGS Nr.2
X. Uzņēmumu ienākuma nodoklis
35. Naudas plūsmu, kas saistīta ar uzņēmumu ienākuma nodokļa maksāšanu, uzrāda atsevišķā naudas plūsmas postenī kā pamatdarbības naudas plūsmu.
36. Šajā postenī uzrāda arī ārvalstīs samaksāto uzņēmumu ienākuma nodokli. Ārvalstīs samaksātā nodokļa summu skaidro pielikumā.
X. Uzņēmumu ienākuma nodoklis
35. Naudas plūsmu, kas saistīta ar uzņēmumu ienākuma nodokļa maksāšanu, uzrāda atsevišķā naudas plūsmas postenī kā pamatdarbības naudas plūsmu.
36. Šajā postenī uzrāda arī ārvalstīs samaksāto uzņēmumu ienākuma nodokli. Ārvalstīs samaksātā nodokļa summu skaidro pielikumā.

Dimma 14.05.2008 12:08
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
ES ta ka ieliku atseviska postei, bet tad man tiesi par tadu summu ta plusma nesakrit 
bet kaut kas jau tur nav ta ka jabut!

bet kaut kas jau tur nav ta ka jabut!
Peļņa ar visiem nodokliem=peļņa pirms nodokliem?:)
Чтобы пошло, надо а) в отдельную строку включить ПЛАТЕЖИ по UIN в отчетном периоде; б) исключить ОСТАТКИ по UIN из коррекции кредиторов/дебиторов на начало и конец года.
Чтобы пошло, надо а) в отдельную строку включить ПЛАТЕЖИ по UIN в отчетном периоде; б) исключить ОСТАТКИ по UIN из коррекции кредиторов/дебиторов на начало и конец года.
Ai,Klikucīt,grūti Jums tur ies. Paņemiet šeit pat veidlapās+ veidlapu un mēģiniet salikt tur savus ciparus. Nu nebūs Jums no PZ aprēķina tāds pat UIeN naudas plūsmā jāliek.Tur jāliek tikai samaksātais 2007.gadā un nevis aprēķinātais.Nu jālasa LGS Nr.2 un jāuztaisa tabuliņa. Jāliek Pamatdarbības naudas plūsmā kā atsevišķa rindiņa pēc bruto pamatdarbības naudas plūsmas.Un 1. rindiņa Jums jāpalielina par šo nodokļa summu, ja Jums tā bija pēc nodokļa atskaitīšanas. Es tā to saprotu, un tas ir pats vienkāršākais ko var izdarīt.

Vijoliite 14.05.2008 13:24
1711 сообщений на сайте
1711 сообщений на сайте
taka uznemums ir jauns tad vel nav maksats UIN, tad sanak, ka man vispar nav neviena summa, kas saistita ar so nodokli, jaliek naudas plusma, ja????
ir tikai gada beigas aprekinatas summas.
ir tikai gada beigas aprekinatas summas.
Naudas plūsmu, kas saistīta ar uzņēmumu ienākuma nodokļa maksāšanu, uzrāda atsevišķā naudas plūsmas postenī kā pamatdarbības naudas plūsmu. Ja jau UIN nav maksāts, tad kāpēc to liek kādā NP postenī?

Dimma 14.05.2008 17:11
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
es ta ari izdariju- ieliku kreditoros - вот как раз этого НЕ надо делать, т.е. СНАЧАЛА из остаттка кредиторов на конец надо выкинуть сумму долга по UIN и только потом считать разницу между началом и концом года, которая пойдет в плусму
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть