Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Предпринимательская деятельность, коммерческий закон, сделки. Общественные, бесприбыльные организации, бюджетные учреждения

Nesadalītā peļņa К списку тем

Nesadalītā peļņa
Dalieties pieredzē lūdzu, ja trīs gadus palika nesadalītā peļņa (dividendes tika aprēķinātas un izmaksātas), bet tagad mainījās īpašnieki un viņi grib šo nesadalīto peļņu vēlreiz dalīt dividendēs, vai tā tas notiek?
Aijap
Aijap 19.05.2008 17:03
101 сообщение на сайте

Ответы (7)

Ja dividendes tika aprēķinātas un izmaksātas, no kurienes nesadalītā peļņa uzradās?
Ambera
Ambera 19.05.2008 17:08
21759 сообщений на сайте
Visu pārskata gada peļņu nesadalīja dividendēs , bet tikai nelielu daļu katru gadu.
Aijap
Aijap 19.05.2008 17:13
101 сообщение на сайте
Kāda gan daļa jaunajiem īpašniekiem gar iepriekšējo gadu peļņu un dividendēm? Vai viņi to pelnīja?
Andaz
Andaz 19.05.2008 17:16
27892 сообщения на сайте
Nesadalītā peļņa, kas novadīta dividendēs, pienākas vecajiem īpašniekiem. Jums jau vajag būt protokoli par peļņas izlietojumu, tur arī viss rakstīts,- kam un cik pienākas. Jaunajiem īpašniekiem gar to nav nekādas daļas.
Elita
Elita 19.05.2008 17:21
1310 сообщений на сайте
С чего такое утверждение?

Дивиденды - это часть прибыли, причитающаяся владельцу долей капитала или акций. У кого акции, тот дивиденды и получает.

Старые владельцы должны были думать по какой цене доли свои продавать. Могли в цену и свой интерес заложить.
Maija
Maija 19.05.2008 17:27
28223 сообщения на сайте
Lai skatās pirkšanas-pārdošanas līgumus.Ja tur nav teikts,ka nesadalītā peļņa pienākas iepriekšējiem īpašniekiem,tad lai dala droši.Kas nopirkts,tas nopirkts.
Ivan_s
Ivan_s 19.05.2008 17:50
1208 сообщений на сайте
Paldies par dalīšanos pieredzē. Vecie īpašnieki pārdodot saņēma par akcijām cik gribēja, nekādi turpmāki maksājumi līgumos viņiem nav paredzēti.Tad saprotu, ka jaunie varēs dalīt, ja gribēs.
Aijap
Aijap 20.05.2008 11:34
101 сообщение на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.