Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Piedāvājums no SIA PKC "KONSULS" К списку тем
Piedāvājums no SIA PKC "KONSULS"
2 dienas atpakaļ znavīja no šīs firmas pārstāvis un pierunāja pasūtīt jauno nesen iznākušo krājumu "Pievienotās vērtības kodoklis" (grāmata + CD). Toreiz man pateica, es pat vairākas reizes pārprasīju, ka piedāvājumā ietilpst visi 12 nodokļi, bet rēķinā es redzu tikai PVN.
Var būt vēl kāds ir pasūtījis šādu krājumu
Ответы (15)
Nu kādi citi nodokļi var ietilpt, ja saucas "PVN"!
Piedāvājumā ir visi nodokļi, katrs savā grāmatā.
Да на кой Вам этот хлам? В следующем году уже полностью новый закон по ПВН будет, а до этого и данными того же сайта ВИД можно пользоваться, и при этом, совершенно бесплатно.
un vēl pie tā visa ka likums tūlīt mainīsies
Ja zvana no kādas izdevniecības, kā pareizi atteikties. Jo dažkārt viņi prot pierunāt. Dažkārt man jau apnik viņu piedāvājumi.
Priekš kam tad ir internets??
Работа у них такая, предлагать и продавать, а Вам нужно просто ведливо ответить - Спасибо, у меня уже всё есть.
Откажитесь,пока непоздно.
Rēķinu varat arī neapmaksāy. Tad nebūs jāņem tas, ko navajag.:)
Uz rēķina (arī Jūsu piegādātājam) vajadzētu būt atzīmei, kādā tas jāapmaksā, lai pasūtījums būtu spēkā.
Tā kā apskatat uzmanīgi.
Bet pirmā rindkopā teiktais darbojas viennozīmīgi.
Kā "atšūt" zvanītājus mēs jau vienreiz kopīgi apspriedām

metodes bija dažādas un visas izmantojamas.
vai nepateiksiet kā šī tēma saucās, kur par to tika apspriests
Es parasti pasaku, ka mums budžets uz tekošo gadu ir saplānots un viņu piedāvājumi diemžēl tajā nav paredzēti...
Nedod Dievs, Jums pašiem pabūt tādā situācijā, kad Jūsu darbs būtu saistīts ar savu pakalpojumu vai darbu piedāvājumu...........
Tāpēc tādā darbā neeju, jo zinu ka tas nav manā raksturā:-D
Mimra, а также не хочу быть в роли контролера в транспорте, и ... многие другие специальности не по характеру
Konsuls- tas ir nekaunības kalngals. Veselu nedēļu zvanīja katru dienu, bet pieklajīgi formulētu atteikumu iegādāties viņu "štruntu" vispār neņēma par pilnu.
Закрыть
Краткое описание нарушения