Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Dividendes - gramatojums? К списку тем
Dividendes - gramatojums?
Sakiet - ka Jus gramatojat, ja tiek izmaksatas dividendes tagad gada vidu?
JAU redzeju, ka pietiek ar dalibnieku protokolu shim lemumam kuru ari iegramatoju?
Ответы (17)
Kada starpība gada vidu vai nē?:-O D34xx K58xx ; D58xx K26xx
Vai dividendes ka naudina drikst but parskaitita no uznemuma konta uz dalibnieka bankas norekinu kontu?
Nu vienkāršāk par vienkāršu D 5XXX Dividendes K 26XX
Bet kā savadāk? Vai caur kasi, vai caur banku.
Klepa - es domaju -vai nav dividendes nemaksa gadu nosledzot, jo, ja nu gadu tomer beigs ar zaudejumiem?
Man nav pieredzes shaja jautajuma
Sindija bet kāpēc domājiet ka nevarētu.Protams ka var.
Bet devidendes ir iepriekšēja gada darbības rezultāts. Un ja viņas izveidojas, tas nozīme ka bija peļņa.
Sindija, pašreiz var maksāt tikai iepriekšējo gadu dividendes kuras jau ir aprēķinātas, par šo gadu jau neiet runa .
SKAIDRS, SKAIDRS!!!!
PALDIES!!!! Es tiesham sho jautajumu nezinu! PALDIES, PALDIES!!!
Nu luk- es te lasu KOMERCLIKUMU, tamdel samulsu, bet vadiba grib STEIDZMI DIVIDENDES->
(4) Dividendes nedrīkst noteikt, aprēķināt un izmaksāt, ja no gada pārskata izriet, ka sabiedrības pašu kapitāls ir mazāks par pamatkapitālu.
(5) Dalībniekiem dividendes nosakāmas un aprēķināmas reizi gadā. Dividendes izmaksājamas tikai naudā, pamatojoties uz lēmumu par peļņas sadali.
Ilma - NEEEE, redz tur tas akis, ka vadiba velas shi gada pelu, jo es sledzu katru menesi un sanak, ka 2007.gadsbija slegts ar pelnu un tagad atkal 2008.gadsar pelnu katru mensi un... vadiba izdomaja, ka vinai gribas DIVIDENES...
Nu tas logiski, bet... to tak vajadzeja gadam nosledzoties ierakstit protokola + 2006.gadsir ar zaudejumiem.
Es nedaudz satraucos - ka man darit?
Nu parādiet vadībai Komerclikuma to punktu un būs viņiem skaidrs ka par 2008.g.nekādas dividendes nevienam nepienākas.
Sindija, kamēr gads nav pabeigts, aizdodied vadībai naudu, varāt noformēt caur avansu norēķiniem 238x. Pēc tam viņi atgrizies naudu kasē vai bankas kontā un tad izmaksisiet viņiem devidendes.
Ilma, ja vadiba 2007.gadaparskatu nosledzot protokola neierakstija, ka 2007.gadapelnu velas sadalit dividendes - VAI TAGAD 2008.GADAdrikst shadu protokolu papildinat?
Ja protokols nekur nav iesniegts, tad protokolu vienīgi var pārtaisīt nevis papildināt. Tikai dividendēs varēs izmaksāt peļņu, kas paliek pēc iepr.gaduzaudējumu segšanas.
Vai shis protokols, kas bus piem., ar 2008.gada30.juniju jaregistre jeb jasniedz LR Uznemumu regustra?
Закрыть
Краткое описание нарушения