Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Разные неклассифицированные вопросы
par darbiniekiem К списку тем

Unlucky 28.06.2008 01:39
1 сообщение на сайте
1 сообщение на сайте
Ответы (3)
Es arī labprāt apmainītos ar viedokļiem, mums arī bija kas līdzīgs, gan labu laiku atpakaļ. Tas bija tik nepatīkami, ka neviens pat atcerēties negrib. Esmu gatava pat nosaukt vārdu un uzvārdu, ja kādam tas ir vajadzīgs, kāpēc gan lai vēl kādam būtu tā jācieš?

Veiksmigs 28.06.2008 01:47
6 сообщений на сайте
6 сообщений на сайте
Ļoti slidens temats.
Ar to internetā spēlēties nevajadzētu.
Var iekļūt arī nepatikšanās.
Jo neviens ieraksts internetā NAV anonīms.
Ar to jārēķinās.
Un pats galvenais - subjektīvie viedokļi.
Kādam es esmu vislabākais cilvēks pasaulē, kādam citam - despots, tirāns, nagu maucējs utt.
Un kuram Jūs ticēsiet?
Vai arī (iz dzīves, patiess stāsts) - gadu esmu vislabākais draugs (kolēģis), tad pēkšņi esmu despots un tirāns, pēc pāris mēnešiem atkal esmu draugs un cienījams cilvēks.
Kā krieviski saka - семь пятниц в неделю, и все во вторник...
Vēlreiz saku - slidens jautājums!
Ar to internetā spēlēties nevajadzētu.
Var iekļūt arī nepatikšanās.
Jo neviens ieraksts internetā NAV anonīms.
Ar to jārēķinās.
Un pats galvenais - subjektīvie viedokļi.
Kādam es esmu vislabākais cilvēks pasaulē, kādam citam - despots, tirāns, nagu maucējs utt.
Un kuram Jūs ticēsiet?
Vai arī (iz dzīves, patiess stāsts) - gadu esmu vislabākais draugs (kolēģis), tad pēkšņi esmu despots un tirāns, pēc pāris mēnešiem atkal esmu draugs un cienījams cilvēks.
Kā krieviski saka - семь пятниц в неделю, и все во вторник...
Vēlreiz saku - slidens jautājums!

arī tiem, kas ir kļūdījušies, būtu jābūt iespējai laboties. ir slikti darbinieki un arī slikti darba devēji... pieņemiet to kā dzīves mācību

Putnins_a 28.06.2008 12:47
201 сообщение на сайте
201 сообщение на сайте
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть