Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Разные неклассифицированные вопросы

MU eksports uz Unibankas "akmeni" К списку тем

MU eksports uz Unibankas "akmeni"
Pirmo reizi gribu maksājuma uzdevumu eksportēt no Tildes Jumja uz Unibankas "Akmeni". Piektdien Unibankas pārstāvis it kā pastāstīja, bet nekas nesanāk. Esmu saglabājusi Mu failā, bet nevaru dabūt iekšā akmenī, kautko daru nepareizi, palīgā!!!
Melioag
Melioag 30.06.2008 10:43
234 сообщения на сайте

Ответы (5)

Putj sohranenija faila v vashei programme dolzhen sootvetstvovat mestu otkuda Akmens budet etot fail brat
Biznesa_komplekss
Biznesa_komplekss 30.06.2008 12:04
5 сообщений на сайте
Jā, paldies, tur arī bija tā vaina, beigās izdevās. Nebija pareizi norādīta direktorija un faila nosaukums.Visskārtībā:-D
Melioag
Melioag 30.06.2008 22:17
234 сообщения на сайте
Pēc tam ižmēģiniet arī konta izrakstu ieimportēt! Redzēsiet, cik laika ietaupīsiet!
Andaz
Andaz 01.07.2008 09:36
27897 сообщений на сайте
Pagaidām tas ir tikai skaists sapnis, bet zinu, ka ir tāda iespēja.Man priekšā ir grūtāks process- algu saraksta eksportēšana, darīšu to pirmo reizi!Lai visi labie gari stāv man klāt!
Melioag
Melioag 01.07.2008 10:25
234 сообщения на сайте
Konta izrakstu imports nav sarežģīts. Noteikti vajag pamēģināt!
Andaz
Andaz 01.07.2008 10:55
27897 сообщений на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.