Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
9Jaunais vilnis 2008*
Par cik 23. jūlijā sākas šis pasākums, ielieku divus linkus tiem, kas interesējas par to. Lai,*neatraujoties no papīriem* ;-), varat uzzināt visjaunāko, sev interesanto jau pirms kārtējā vakara koncerta.
Latviski:
http://www.tvnet.lv/jaunaisvilnis/ .
kur gan, kā ievēroju, ne vienmēr ziņas ir bez laika nobīdes, un
krieviski :
http://www.intelligent.lv/ru/ ,
kur atrodama speciāla poga sadaļai Новая Волна 2008 ar visjaunālo un izsmeļošāko info, ko vispirms parāda vizuāli.
Varbūt, kā to sola organizatori – šis pasākums izdodas vēl labāks un interesantāks kā iepriekšējie.
Ответы (56)
Mans viedoklis.Tetiešām ir grāmatvežu forums.Javēlaties diskutēt par pareizrakstību, tad jālūdz izveidot šāda sadaļa redaktoram.manarī kaitina , tādas nenozīmīgas sarunas, kur notiek tāda kā piesiešanās pie rakstītā. Kaut arī latviešu valodā man bija laba atzīme, taču joprojām kļūdos un nekad nemēģinu citiem aizrādīt, jo apzinos savas kļūdas.Mums vajadzētu veidot tēmu tekstus par tiem jautājumiem, kas šiem tēmu virsrakstiem ir atbilstoši.Lai nav tā - meklē tēmu, bet saturā apvainojumi vienam uz otru. Dzīvosim draudzīgi un biežāk smaidiet. No tā ka apvainosim viens otru, mums nevienam labāk nekļūs!:-)
ja nespējat vai nevarat pieņemt atkārtotu piedāvājumu - Nepiedrazojiet šo tēmu ar nevienam nevajadzīgām tirādēm par ... utt. ?!
Un kas tad būs?
Baudīsm Jauno Vilni 2008! Un šajā sadaļā izteiksim savas sajūtas un arī domas.:-)
Galkins baigos matus atlaidis
Laikam, kā saka - косит под Киркирова!
Re nu! Arī man uzreiz pareizrakstības kļūdas! КиркОрова!!!
Runā , ka viņš esot slims. Bet neizskatās viņš parāk labi - tas redzams.Īsi8e mati viņam piestāvēja labāk un tagad apaļāks arī kļuvis.Bet ko viņš dara pie Allas sāniem to var tikai minēt....LOL
Tauta baumo, ka taisās precēt.
Es gan ar veci sava tēva vecumā gultā līst negribētu vienalga cik naudas viņam
, bet Alla visu ādu viscaur nostiepusi, tad jau vecumu nemana, ja pati nepasaka
jaunāka par Galkinu izskatās.
savukārt Maksimka "atlaiž" vēderiņu un bārdu un pārim nav ne vainasLOL
Bet Fiļa bija smukāks - garāks galvenais!
Šis tāda sēdoša suņa augumā vien padevies.:-/
Šodien "Diena" veselu lappusi veltījusi Allai. Un tur rakstīts, ka plastiskās operācijas viņa neatzīst......8-)
...sēdoša suņa augumā...
Labi lapps teicieniņš!
Jāliek ais auss.
Bet nopietnību sākšu ar to, kas Nepatīk.
Un tāda lieta ir Dona ģorgāšana. Tas tā no malas un no mana skatu punkta.
A es neko neesmu vēl skatījusies
Labāk uz mākslas festivālu „CĒSIS 2008” aizbraukt!
http://www.tourism.cesis.lv/?kods=2311&id=3409
Neslikta ideja un, ja vēl ja laiks jauks šājā mūžīgā lietus pilsētā. Tad vispār kaifs!
Ei nu ei! Svētkos tur nekad nelīst! Pilsētas svētkos saulīte pa zemes virsu staigāja! BetBet baļļukā (par velti, starp citu) arī nelija, tur mēness pa zemes virsu staigāja
Atgriežoties pie tirādēm...
Liepupe pati vienmēr uzprasās, ja kas. It kā jūs paši to nebūtu pamanījuši.
Visi kļūdās, arī es, taču citiem es "nepiesienos".
Un tāpēc arī man neviens nepiesienas, izņemot Liepupi.
Āmen!
Aivars007!
Smadzenes pauri spiež?
Закрыть
Краткое описание нарушения