Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
maksātnespēja
Labdien!
Firmai ir maksātnespēja un iecelts administrators. Jautājums- kas notiek tālāk ar firmas īpašnieku un grāmatvedi. Kas taisa visus pārējos pārskatus? Vai tas paliek administratora ziņā va man jāpaliek darbā kā grāmatvedim vai arī mani atlaidīs un es varēšu meklēt jau jaunu darbu?
Ответы (31)
Un gada pārskatu jūs nenodevat?
'Mums augustā tika izsludināta maksātnespēja. Tad bija viena bilance.
Pēc 3 mēnešiem, kad kreditoriem beidzās pieteikšanās termiņš - otra bilance.
Gada beigās - gada pārskats.
Beidzoties likvidācijas procesam - vēl viena.
Ak vai. Cik labi, ka to man nevajadzēs darīt.
Piektdien ir mana pēdēja darba diena šajā firmā.:-)
А налоги неуплаченные у вас были ?
Ja bija pat daudz nenomaksāto nodokļu.
Cik man ir zinams, uzņēmuma īpašnieks pārraksta uzņēmumu uz kādu citu personu, un šā uzņēmuma slēgšanas gadījumā, ja netiks nomaksāti nodokļi-man nespīd sociālie pabalsti (B lapa, vai vēl kas)
Ja nodokļi ir UZSKAITĪTI tad viss spīd kaut arī nav samaksāti.
Mjau-22
Un gada pārskatu jūs nenodevat?
Я лично не сдавала. Так как меня уволили 22 января. За февраль и март я еще готовила ежемесячные и квартальные отчеты. Отсылыа заказным письмом администратору на подпись (ЕДС на тоже сразу "отрубили"). Но администратор в СГД отчеты не сдала, по крайней мере, вовремя. Нам СГД письма слала, что отчеты не сданы, а им по-видимому некогда. Реально что-то стало происходить где-то в конце июня.
Ilma "Viss spīd" - tas nozīmē - labi!?
Julijatim
Jūs atlaida no darba janvārī, bet jūs joprojam nodevat atskaites par febr. un martu. Vai tad tā var?? Un jums par to maksāja??
Ja, ja nodokļi uzsskaitīti- to samaksa neatsaucas uz pabalstu utt.aprēķinu.
Vai tā var? Kā sarunā ar administratoru:-D
Mjau-22
ziņojumu: 658 28.08.2008 08:48
Julijatim
Jūs atlaida no darba janvārī, bet jūs joprojam nodevat atskaites par febr. un martu. Vai tad tā var?? Un jums par to maksāja??
Никто не платил. Мучали меня до июля. Причем шантажом: "Вы же сами заинтересованы получить деньги побыстрее?!"
До конца еще все не ясно. Все документы, что не стала брать администратор, оставила пока на месте. Не трогаю.
Скоро будет, новый суд против правления, может аудит назначат, не знаю
Закрыть
Краткое описание нарушения