Ja Jūs vēl neesat izvēlējusies mazgājāšo putekļusūcēju - iesaku papētīt sekojošo apspriedi:
http://forum.ixbt.com/topic.cgi?id=47:1135- tur ir apspriesti visi + un - gan Thomass, gan citas modifikācijas.
man pašai vecais sūcējs nomira dabiskā nāvē un vakar,izpētot inetā pieejamo infu, tika iegādāts VAX p-sūcējs - saliekas vienkārši, darbojas ļoti labi - spalvas (man mājās kaķis vārdā Spalva
), mati - viss tika iesūkts ūdenī- putekļi paliek ūdenī - līdz ar to ir cerība, ka to aprite dzīvokli samazināsies. ir opcija lietot papīra filtru sausajai tīrīšanai - ja ir slinkums ņemties ar ūdeni. Masīvkoka grīdas un flīzes dzīvoklī izmazgāja ātri un efektīvi - grīda ir uzreiz sausa, nav jāklanās un jāķeksē spalvas no lupatas. Liels pluss, ka mazgāšanai tiek padots tīrs ūdens, kas pēc tam tiek sasūkts citā tvertnē -līdz ar to vienmēr mazgā ar tīru ūdeni. BET mani tracināja
pēc tam visu to mazgāt (ūdensfiltru, rezervuārus ūdenim, šlangu, birsti un izslaucīt mitrumu - ko būs jādara arī Thomasam) - ar iepriekšējo putekļu vecīti viss bija vienkārši - iespraudi rozetē izsūci, noliki malā -te pēc mazgāšanas ir noņemšanās pa vannas istabu
. Tādas nu vienas dienas lietošanas atsauksmes - cerams, ka pēc tam pieradīšu un tā apkope būs ātrāka
Lai veicas jauna uzkopšanas palīga meklējumos!