Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
nepieciešami grāmetvedības pakalpojumi К списку тем
nepieciešami grāmetvedības pakalpojumi
nepieciešami grāmetvedības pakalpojumi. Firmas darbība saistīta ar pakalpojumu sniegšanu. Apjoms mazs - 3 darbinieki, apmēram 5 izejošie rēķini mēnesī, 5-10 ienakošie rēķini, p-zīmes,apmēram 10-15 skaidras naudas norēķini.
jautājums: cik varētu maksāt mēnesī šada apjoma grāmatvedības pakalojums. Būtu jauki, ja grāmatvedības pakalpojumu var sniegt pārdaugavā.
Ответы (239)
Varu piedāvāt grāmatvedības pakalpojumus Pārdaugavā.100.00 LVL
Mana e-pasta adrese :
zane.lv@inbox.lv
ja Jūs varētu apmierināt grāmatvedis, kuru Jūs rediet 1 mēnesi un sazināties varat pa tel. un e-pastu, tad rakstiet
larao@inbox.lv
100 neprasīšu
Varām piedavāt pakalpojumus izmantojot internetu, jo firma atrodas Daugavpilī, dokumentu apmaiņa notiek caur internetu vai faksu, oroginālus paņēmam reizi mēnesī. Jūsu apjom majsās 65 Ls (ar PVN)
ardeosia@gmail.comt26197717
Dempings, dempings, dempings!
65 включая бензин из Д-пилса и назад?;-)
Аукцион? Кто меньше?!:)
Ох... промолчу.
Es piedāvāju Jums iemācīties grāmatvedību un pārliecināties cik jauka profesija.:-D
Jā ļoti jauka, nav miera ne dienu ne nakti un bez atvaļinājuma:-D Labi, labi tas joks.
Katrā jokā ir zināma daļa patiesības.
Aivareno
Nevairo konkurenci!
Jā,Aivar,Jūs nu gan esat jocīgs. Konkurenci Jums nevajag, dempings arī slikti.Betmonopols jau nebūs, jo pārāk daudz esam saviesušies.Un ekonomiskā krīze valstī šo dempingu veicina.:-(
150 и документы на дом. Кто больше?
151 un dokumentus negribu redzēt acīs.:-D
Aivareno, вот лоханулась с документами
150 мин. И то при условии, что только учет, и никаких руководящих документов. И почему вообще настолько принижают профессию?! Мне друг (банковский служащий) еще 5 лет назад говорил: учти, проводка- лат! Доументы фирмы, еслм их стряпает бух, дорогого стоят....
Aivareno
Es neesmu saviesies...
Н-да, я профессию не принижаю, но тогда фирма со 100 накладными в месяц, один ЕКА + 5 работников и банк, должна стоить как минимум 500 лат. И Хде интересно такие зарплаты платять? Потому как в принципе назвала обьем стандартного "малыша".
Amuil, я совершенно согласна. Если доки будут привозить, то и просить можно в два раза меньше при таком количестве доков. Пишите, если заинтересует мое предложение.
aleksja@inbox.lv
И 100 лат за такой объем много.ИМХО
Piedod, Aivar. Kas galvā , tas uz mēles.Bet galvā, kā redzi īpaši daudz man nav pelēkās vielas.:-(
Закрыть
Краткое описание нарушения