Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
atvaļinājums avansā
labs rītiņs visiem!
Kā ir?Ja darbinieks pieņemts 16.11.2007.tiekatrbrīvots ar 03.09.2008.
Atvalinajums ir iznemts avansā no 16.11.07.-15.11.2008.visas20d.d
vai darba devejs var no darbinieka kaut ko ieturet par šim izņemtajam dienām?
Man škiet, ka nē, bet es'nēsmu pārliecināta! kā ir pēc likumdošanas??
Jau iepriekš paldies!!;-)
Ответы (16)
Leciigaa
Var un vajag.
Можно, но не обязательно.;-)
Es vnk neatbalstu šāda veida "dāvinājumus".
aprēķiniet cik viņam pienācās atvaļinājums līdz atbrīvošanas dienai un atņemiet izmaksātās un starpību var ieturāt
В жизни случаются разные ситуации. В том числе и по вине работодателя.
skaidrs, tad darba devejs var ieturēt un var neieturēt!Domāsim;-) Paldies visiem!!;-)
vel viens jautājumiņš:Ja vaditajs nolemj ieturēt,vai rīkojumā par atbrīvošanu arī jāraksta:atskaitīt par izmantotām 5 atvalinajuma dienām, vai nevajag rakstīt??:-/
Обязательно надо написать.
Kā gan var zināt, ka jāatskaita, ja rīkojumā nav ierakstīts? Domājiet loģiski!
Anadz, var mutiski pateikt grāmatvedibai, mani intereseja no DL viedokļa.Jus gan atri aizsvilaties:-D
Mēli pie papīra nevar piešūt!
Paši zināt, ka visas runas notiek rakstiski.
Un es neaizsvilstos, es lasu un domāju, ja pirms jautāšanas visi padomātu un ieslēgtu loģisko domāšanu, uz daudziem jautājumiem atbildes tiktu atrastas jau pirms uzdošanas
Neuztveriet to personiski
Atļaušos pajautāt - vai vispār kādu summu, ko darba devējs kādas kļūdas vai šai gadījumā ir pārmaksājis - var ieturēt bez darbinieka piekrišans?
DL smalki ir aprakstīts - liekas sadaļa tieši saucas ieturējumi - ko var ieturēt bez piekrišanas un ko nē.
Закрыть
Краткое описание нарушения