Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
kases ieņēmumi?
Kā Jūs domājat, lai aprēķinātu vidējos dienas ieņēmumus kasē, vidējās summas aprēķināšanā jāieskaita tikai realizācijas ieņēmumi, vai arī ienākums, kas kasē iemaksāts no neizlietotās avansa norēķinu naudas?
Tas, lai aprēķinātu vidējos dienas ieņēmumus, lai zinātu, vai kase jādrukā katru dienu vai tikai reizi mēnesī!
Ответы (28)
Es piekrītu vairāk Ilmas teiktajam un ar daru tāpat. Ar VID nav bijušas problēmas šajā sakarā.
Dimma, проверяющие могут один раз перечитать Правила и появятся проблемы...
A es palieku pie sava, un ticu tam, kas noteikumos rakstīts - visas IEMAKSAS. Un punkts.
Un tas arī ir loģiski.
И я верю Айвару!
Es arī uzskatu, ka kasē naudu skatās pēc ieņēmumu orderos norādītajām summām un nevis saimnieciskās darbības ieņēmumiem sakaidrā naudā.
Katros MK noteikumos un likumos vienam vārdam var būt citādāks traktējums.
Piemēram, PL kategorijas likuma "Par UIN" un LGS Nr.7 izpratnē nav viens un tas pats.
Согласна с Andaz. Просто внимательно читать надо.
Nezinu ar ko iepriekšējas dizkusijas beidzās, bet par šo - var droši teikt, ka - var likt kā saiti, ja kādam vēl būs vajadzība ko tādu jautāt.
Закрыть
Краткое описание нарушения