Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Apmaksas datums К списку тем
Ditta 12.09.2008 14:12
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Ответы (9)
Nav tas nekur rakstīts.
Rēķinu apmaksas termiņu raksta līgumā.
Tā ir tikai tāda vispārpieņemta prakse - max 30 dienas.
Rēķinu apmaksas termiņu raksta līgumā.
Tā ir tikai tāda vispārpieņemta prakse - max 30 dienas.
Civillikums. CETURTĀ DAĻA. Saistību tiesības
1652. Parādnieka nokavējums ar visām tā sekām iestājas pats no sevis:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=90220
1652. Parādnieka nokavējums ar visām tā sekām iestājas pats no sevis:
http://www.likumi.lv/doc.php?id=90220
Pērkot kancelejas preces,taču neraksta līgumu.Man atkal likās,ka esmu kaut kur lasījusi,tikai nevarēju atcerēties kur. Laikam tad tikai likās.
Ditta 12.09.2008 14:50
нет сообщений на сайте
нет сообщений на сайте
Vai tad nezini,ka likuma panta un saites norādi lielākā daļa uzņem kā apvainojumu?Ir taču jānopūlē dārgais rādītājpirkstiņš,lai uzklikšķinātu un ja nu vēl būtu 1.pants,bet tiktālu dzīt-traka neesi?
Ja jau liekās,lai tik sitās!
Ja jau liekās,lai tik sitās!
Ivan_s 12.09.2008 16:35
1208 сообщений на сайте
1208 сообщений на сайте
Ambera
Žetons! Šito pat es nezināju, par ko man mazs mazs kauns.
Tas tāpēc, ka es ar Civillikumu tā īsti nekad neesmu draudzējies - tās dīvainās valodas dēļ - piemāram, "spriedumu taisa" utt.
Es tikai zinu vienu - Pagrabā aiz miltu maisa divas peles trešo taisa.
Žetons! Šito pat es nezināju, par ko man mazs mazs kauns.
Tas tāpēc, ka es ar Civillikumu tā īsti nekad neesmu draudzējies - tās dīvainās valodas dēļ - piemāram, "spriedumu taisa" utt.
Es tikai zinu vienu - Pagrabā aiz miltu maisa divas peles trešo taisa.
Es jau arī nezināju, bet gribēju uzzināt, kā tad īsti ir. Paldies Tatainai, iemācīja šķirstīt pa likumu, nospiežot Ctrl+F un ailītē ierakstot atslēgvārdu;-)
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть