Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Palīdziet lūdzu. К списку тем
24 сообщения на сайте
Ответы (32)
1727 сообщений на сайте
Es nelūdzu, lai mani apspriež, es lūdzu palīdzību.
Diemžēl bērna veselības dēļ, man nācās pārtraukt mācības, 5. gadi ir ļoti daudz, lai aizmirstu iemācīto.
Mana prrofesija nebūs saistīta ar grāmatvedību, bet diemžēl šāds priekšmets bija jāmācās. Man viņš ir palicis kā parāds, un tas ir jānokārto:(
24 сообщения на сайте
Jāraksta iesniegums VIDam, un jāgaida pārbaude.
1727 сообщений на сайте
as vēl nav sliktākais variants, dotajā momentā man ir vēl viens parāds, par muias likumiem, un man ir jāiemācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē, tā lūk mēs mācāmies:-D
Un ja runa iet par to pašu grāmatvedību, tad prakse no teorijas ļoti atšķiras. Var iemācīties teoriju kaut vai no galvas, bet ja nav prakses, to teoriju var izmest....,un tie nav tukši vārdi, bet fakts.
24 сообщения на сайте
---------------------------------------------------------
Bet tas jau ir visās jomās, ne tik grāmatvedībā.

Bet kāpēc jāmācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē? Tā tam nu gan nevajadzētu būt...

Lai veicas, Kipiters!
1727 сообщений на сайте