Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Оформление бухгалтерских и товарных документов, устройства регистрации платежей. Документы, удостоверяющие сделки
Palīdziet lūdzu. К списку тем
Kipiters 15.09.2008 20:19
24 сообщения на сайте
24 сообщения на сайте
Ответы (32)
Mums tādi jautājumi bij pie prakses atskaites aizstāvēšanas.
Dimma 16.09.2008 12:05
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Ļ.cien. Martinas!
Es nelūdzu, lai mani apspriež, es lūdzu palīdzību.
Diemžēl bērna veselības dēļ, man nācās pārtraukt mācības, 5. gadi ir ļoti daudz, lai aizmirstu iemācīto.
Mana prrofesija nebūs saistīta ar grāmatvedību, bet diemžēl šāds priekšmets bija jāmācās. Man viņš ir palicis kā parāds, un tas ir jānokārto:(
Es nelūdzu, lai mani apspriež, es lūdzu palīdzību.
Diemžēl bērna veselības dēļ, man nācās pārtraukt mācības, 5. gadi ir ļoti daudz, lai aizmirstu iemācīto.
Mana prrofesija nebūs saistīta ar grāmatvedību, bet diemžēl šāds priekšmets bija jāmācās. Man viņš ir palicis kā parāds, un tas ir jānokārto:(
Kipiters 16.09.2008 12:07
24 сообщения на сайте
24 сообщения на сайте
Kā PVN pārmaksu var novirzīt, lai segtu citus nodokļu parādus?
Jāraksta iesniegums VIDam, un jāgaida pārbaude.
Jāraksta iesniegums VIDam, un jāgaida pārbaude.
Kipiters, а Вы что, на филлологическом факультете учитесь, что в дальнейшем знание бухучёта не понадобится?
Kipiters, ja šāds priekšmets bija jāmācās, tad Jūsu iegūstamajai kvalifikācijai augstskolā, noteiktos priekšmetos ir jābūt noteiktam zināšanu līmenim.
Dimma 16.09.2008 12:45
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
Kipiters, pakomunicējiet ar saviem studiju biedriem, varbūt no viņiem kāds ātri atbildi pastāstīs;-)
Ir jau labi, divas diennaktis pie grāmatvedības grāmatām, un būšu visu atkārtojusi un pa jaunu iemācījusies:))
as vēl nav sliktākais variants, dotajā momentā man ir vēl viens parāds, par muias likumiem, un man ir jāiemācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē, tā lūk mēs mācāmies:-D
Un ja runa iet par to pašu grāmatvedību, tad prakse no teorijas ļoti atšķiras. Var iemācīties teoriju kaut vai no galvas, bet ja nav prakses, to teoriju var izmest....,un tie nav tukši vārdi, bet fakts.
as vēl nav sliktākais variants, dotajā momentā man ir vēl viens parāds, par muias likumiem, un man ir jāiemācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē, tā lūk mēs mācāmies:-D
Un ja runa iet par to pašu grāmatvedību, tad prakse no teorijas ļoti atšķiras. Var iemācīties teoriju kaut vai no galvas, bet ja nav prakses, to teoriju var izmest....,un tie nav tukši vārdi, bet fakts.
Kipiters 16.09.2008 23:01
24 сообщения на сайте
24 сообщения на сайте
Ja nav prakses, to teoriju var izmest....,un tie nav tukši vārdi, bet fakts.
---------------------------------------------------------
Bet tas jau ir visās jomās, ne tik grāmatvedībā.
Bet kāpēc jāmācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē? Tā tam nu gan nevajadzētu būt...
Lai veicas, Kipiters!
---------------------------------------------------------
Bet tas jau ir visās jomās, ne tik grāmatvedībā.
Bet kāpēc jāmācās likumi, kuri jau sen kā neeksistē? Tā tam nu gan nevajadzētu būt...
Lai veicas, Kipiters!
Dimma 17.09.2008 08:38
1727 сообщений на сайте
1727 сообщений на сайте
nezinot teoriju, šeit domāju - grāmatvedības pamatus - grūti ir iegūt praksi. Ja praksi negūst, tad jau tā teorija arī nav vajadzīga.
Закрыть
Краткое описание нарушения
Закрыть