Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
vai dalibnieku sapulces protiokols/lemums? К списку тем
vai dalibnieku sapulces protiokols/lemums?
Labdien, man ir tāds jautājums:
pēc SIA reģistrācijas UR jāievēlē valdes priekšsēdētāis. Kādā veidā var to izdarīt? Varbūt vajag sasaukt dalībnieku sapulci un noformēt lēmumu?
Vai kaut kadā citā veidā?
Ответы (8)
pārlasīju Komerclikumu jau desmit reizes. Tur nav nekas par uzņēmuma iekšējām rīcībam, lēmumiem utt. Tur tiek noteikts tikai par dibināšanu un gada parskata dokumentiem, lēmyumiem utt.
Dibināšanas līgumā visi dalībnieki ir valdes locekļi. Bet es tā saprotu, kā pēc reģistrācijas jaievēlē priekssēdētāju. Un es prasu - kā to var izdarīt un kādā brīdī vajag to darīt?
Var būt es maldos - un SIA var strādāt likumīgi arī bez valdes priekšsēdētāja, bet tomēr kādam galvenājam vajag būt!
Ja valdē ir vairāki locekļi, tad loģiski ka viens būs valdes priekšsēdētājs, ja viens tad būs tikai valdes loceklis.
SIA dibināšanas dokumenti:
1.dibinātāju lēmums, kur būs sadaļa par valdi.
2.statūti
3.valdespiekrišana- iesniegums UR
4.dalībnieku reģistrs
5.pieteikumaveidlapa.
6.ziņojums par juridisko adresi.
Vajadzēja to lemt uzreiz un reģistrēt visu pie viena. Tagad atkal, protams, jālemj vēlreiz un jāreģistrē valdes priekšsēdētājs UR
Если участников несколько, то собирается собрание и пишется протокол. Про созыв собрания в КЗ написано.
Если участник один, то он принимает решение.
lēmumā ir sadaļa: Izpildinstitūcija:
Sabiedrības izpildinstitūcija ir valde, kas sastāv no 1 ( viena 0 valdes prāta, kurš ir tiesīgs pārstāvēt Sabiedrību bez ierobežojuma un 1(viena) valdes locekļa, kurš ir tiesīgs pārstāvēt Sabiedrību bez ierobežojuma.Sabiedrības valdes priekšsēdētājs ir v.u.personaskods, adrese.Sabiedrības valdes loceklis ir , v.u.personaskods, adrese.
Plus vēl katra iesniegums, ka nepastāv šķēršļi amata ieņemšanai.
Ar to pietiek, lai reģistrētu valdi.
Paldies par atsaucību.
Visu noskaidroju.
Закрыть
Краткое описание нарушения