Latviešu valodā
Например: декларация НДС

Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).

Трудовое законодательство, трудовые отношения. Охрана труда

OVP К списку тем

OVP
par III punktu darbinieka OVP kartē: ja darbinieks ir izgājis pārbaudi un viss ir kārtībā - kas ir jādara ar šo trešo punktu "Darba devēja veiktie pasākumi atbilstoši veselības pārbaudes slēdziena norādītajam"? Ja ārsts nav neko norādījis, tad jāatstāj tukšs?
Alysha
Alysha 25.09.2008 14:34
43 сообщения на сайте

Ответы (6)

Es atstāju tukšu bet pareizi būtu rakstīt - noslēgts darba līgums datumā.... Tā ieteica VDI.
D.ungure
D.ungure 25.09.2008 14:55
111 сообщений на сайте
21. Darba devējs pēc personas veselības pārbaudes kartes saņemšanas aizpilda obligāto veselības pārbaužu kartes III sadaļu “Darba devēja veiktie pasākumi atbilstoši obligātās veselības pārbaudes atzinumā norādītajam”.

nav neko arodārts ierakstījis - tātad neaizpilda.

Kāds tam sakars ar darba līguma noslēgšanas datumu???
Andaz
Andaz 25.09.2008 15:11
27897 сообщений на сайте
Atkal... Arodārsts ir norādījis gan. Viņš norādīja, ka veselības stāvoklis atbilst veicamajam darbam. Tātad - kāda ir jūsu tālākā rīcība? Tālākā rīcība ir līguma noslēgšana. Un viss.

Es vēlreiz saku - es nerakstu neko, bet noteikumi nerakstīt neko atļaus tikai tad, kad būs pieņemti jaunie grozījumi. Tur ir skaidri paredzēts nepildīt šo aili, ja atzinums ir pozitīvs.
D.ungure
D.ungure 26.09.2008 09:32
111 сообщений на сайте
D.ungure

ziņojumu: 34

......

jūsu tālākā rīcība? Tālākā rīcība ir līguma noslēgšana

Bet man tas darbinieks 5 gadi jau strādā!! Vēl viens līgums jāslēdz???:-O
Andaz
Andaz 26.09.2008 10:18
27897 сообщений на сайте
''Vēl viens līgums jāslēdz???'' Nu ja vajag - droši vien. Vispār pietiek ar veco, nekas jau tajā nemainās. Bet tā kā man arī tas liekas stulbi, tad es to atstāju tukšu. Un tad mēs ar VDI inspektoru abi draudzīgi par to aprunājamies un viņš man iesaka kā viņam liekas pareizi.:-/ Tā kā - problēmu nav ar tukšu aili. Un drīz to atrisinās arī noteikumi.
D.ungure
D.ungure 26.09.2008 11:23
111 сообщений на сайте
nu ja, skaidrs - paldies
Alysha
Alysha 03.10.2008 17:42
43 сообщения на сайте

Спасибо сказали

Послать сообщение Добавить в Контакты

Время просмотра сайта без авторизации истекло!

Для дальнейшего просмотра сайта Вам необходимо авторизоваться, либо зарегистрироваться.

Через 10 секунд Вы будете автоматически перенаправлены на форму регистрации.