Внимание! Вы просматриваете форум в ограниченном режиме – авторизуйтесь (вверху страницы) или зарегистрируйтесь, чтобы получить доступ ко всем возможностям форума (создание темы / ответа, доступ к спискам «Избранные», «Мои темы», «Непрочитанное»).
Krāsu lāzerprinteris ( mājai) К списку тем
Krāsu lāzerprinteris ( mājai)
Ir doma iegādāties krāsaino lāzerprinteri mājas lietošanai. Tā kā darbā arī ir tikai melnbaltie, tad nav nekāda priekšstata kurš ir tas piemērotākais variants ( gan paša aparāta, gan kārtridžu ziņā)cenā līdz 200Ls.
Lūdzu padalieties pieredzē !:-)
Ответы (36)
Man ir Canons tintinieks - printeris, skaneris, kopētājs vienā personā par 35 latiem. Esmu ļoti apmierināta. Jau no 1998.g. mājās strādāju tikai un vienīgi ar Canon tintes printeriem. Lēti, ērti, labi.
Mani vēl neviens nav pārliecinājis, ka mājās vajag lāzernieku
par milzu naudu
Берите сразу с функцией копирования, пригодится. И по е-мейлу любой документ можно будет отослать. У нас Canon, модель не помню.
У меня, как у Анды, струйный.
Varbūt, manam tintes printerim gan baigi ātri vienmēr tā tinte izbeidzās;-)
Ar tintēm ir tā - var nopirkt ļoti lētus kārtridžus, bet tie ir vai nu kaut kādi pilnīgi ķīnas ražojumi vai uzpildītie. Tie izbeidzas ļoti ātri. Un vairāk kā divus pēc kārtas arī lietot nevajadzētu. Jo sabojā printeri. Pēc tam jātīra.
Bet, Canon printerim var smuki uzlikt taupīgo drukāšanu.
Man vienmēr ir licies, ja krāsu printeri maz izmanto, tad tie tintes kārtridži aizkalst ātri. Varbūt esmu galīgi nepareizās domās.:-(
Pašlaik man jau kādu sesto gadu ir melnbaltais HP, kārtridžu pa šo laiku esmu tikai vienu reizi uzpildījusi, bet tā kā bērniem arvien biežāk vajag krāsainus attēlus , tad nepieciešams iegādāties krāsaino.
Bet par daudzfunkcionālo gan ir laba doma, jāpaskatās.
oi, kamēr rakstīju, arī atbilde uz manām domām par kārtridžiem. paldies.
Lai neaizkalst - katru nedēļu vienu lapu izdrukā :)http://www.kurpirkt.lv/result.php?q=Canon%20MP140
Man ir Canon Pixma MP140. Esmu apmierināta. Un nav sevišķi liels. Kas arī ir ļoti svarīgi
Sola, вы же бухгалтер
Сравните стоимость лазерного принтера, а потом посчитайте, сколько вам понадобится чернильных картриджей. Для домашнего использования выгоднее покупать струйный.
Ne vienmēr lētākais variants ir labākais. Kaut kā dzīvē vienmēr cenšos pieturēties pie šā principa.
Bet būs viela pārdomām.:-) paldies.
Ну у вас же дома не типография
Может человек дома работает, а печатание кассовы книг- почти типографские работы
Jāatcerās ka krāsainajiem laser printeiem pēc kāda laika jāmaina DRUM, kuru cena svārstās ap 100 LVL.
Kas ir DRUM?
У меня дома HP. Тоже устанавливается экономный режим. И лет ему примерно столько же, сколько Андиному.
Лазерный, мне кажется, нужен, если много печатать.
Mājās strādāju maz, bet man mīlu kvalitatīvas lietas.
Un manas domas , kas neizslēdzu iespēju, ka ir maldīgas, ir, ka lāzera printeris un tā " darbi" ir labākas kvalitātes.
Tāpēc jau šo jautājumu uzdevu, lai dzirdētu citu domas , jo veikalā pārdevēji, protams apgalvos, ka jāņem noteikti lāzera (ja vien izteikšu šādu domu).
По поводу качества, по-моему, ничем не отличается. А DRUM никогда не меняла. Это что за зверь такой?
Es arī gribu zināt kas ir DRUM un ko tas ēd.
Jā, Canon tintes printeris ir laikam vislabākais, jo var uzstādīt taupīgā režīmā un printēt pat labāk nekā uz visu klapi.Printējot ar tintenieku melnbaltā režimā visi krāsainie arī tiek izmantoti. Neaizķep kārtridži, bet printeris laiku pa laikam javed iztīrīt.
Bet ,Sola,pirkt lāzerprintēri un mājām? Jūs laikam kaut ko jaucat! Tad jums vajadzēs strādāt tikai priekš printera, jo lāzerim ir nenormāli dārgas krāsas un ātri beidzas. Esmu redzējusi tikai vienā iestādījumā lāzeri un tad tikai menbalto un visi pret to izturējās kā pret jēlu olu...
Закрыть
Краткое описание нарушения